Cuber Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Na prosbę został scalony temat
Bieniek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dzieki Cuber OD poczatku montazu zbiorniczkow przy nalaniu duzej ilosci plynu,ten gdzies ucieka.... Mozliwe jest ze to powoduje zbyt male cisnienie i takie objawy?
czaja77 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dzieki Cuber OD poczatku montazu zbiorniczkow przy nalaniu duzej ilosci plynu,ten gdzies ucieka.... Mozliwe jest ze to powoduje zbyt male cisnienie i takie objawy? mi się wydaje ze jeżeli ze zbiorniczków to nie. co innego juz od pompki w stronę przewodów,to tak
Bieniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Hmmm rozbiore zderzak i nadkole w sobote to zobacze.Wszelkie sugestie mile widziane [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:06_________________________________________________Wyciek zlokalizowany.Brak rurki miedzy jednym zbiorniczkiem,a drugim.Ten od xenonow byl zaslepiony i lecialo przez otwor w glownym zbiorniczku.Odpowiada takze ta rurak za wyrownanie cisnien miedzy zbiorniczkami i dzieki temu napelnieniu do pelna zbiorniczka pod xenon.Czekam na rurke i mam nadzieje,ze to wszystko.
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 a gdzie jest polaczenie miedzy duzym a tym malym zbiorniczkiem ? maly ma koncowka a duzy
Bieniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 a gdzie jest polaczenie miedzy duzym a tym malym zbiorniczkiem ? maly ma koncowka a duzy Zrobie pozniej fotki Wyczyscilem wszystko i d*pa.Pod sprezonym powietrzen dziala.a pompa nie wydaje odpowiedniego cisnienia.Sparwdzilem po nr i jest odpowiednia i wydaje mi sie ze za slabo dmucha...
HiRide Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 a gdzie jest polaczenie miedzy duzym a tym malym zbiorniczkiem ? maly ma koncowka a duzy Zrobie pozniej fotki Wyczyscilem wszystko i pupa.Pod sprezonym powietrzen dziala.a pompa nie wydaje odpowiedniego cisnienia.Sparwdzilem po nr i jest odpowiednia i wydaje mi sie ze za slabo dmucha... napiecie na pompke jest odpowiedniej wartosci?Moze byc pompka uszkodzona lub brudna albo gdzies cos jest przytkane-w kazdym razie jestes blisko rozwiazania
Bieniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Przyztkane nic napewno nie jest.Spryski sie wysywaja ,ale nie leci plyn...Jak spawdzic prad na pompce? To chyba cos z pompka...Teraz zaczewlo leciec troche.Prawy nawet nawet pryska,a lewy tylko siknie.Jak kilka razy pod rzad pryskam to coraz slabiej leci...[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 13:55_________________________________________________ OK.. :>
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Przyztkane nic napewno nie jest.Spryski sie wysywaja ,ale nie leci plyn...Jak spawdzic prad na pompce? To chyba cos z pompka...Teraz zaczewlo leciec troche.Prawy nawet nawet pryska,a lewy tylko siknie.Jak kilka razy pod rzad pryskam to coraz slabiej leci...[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 13:55_________________________________________________ OK.. :> tak myslalem dzieki za foto masz numer tego wezyka z kocowka plastikowa do duzego wezyka ?
Bieniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wezyk to obojetnie jaki,srednice dobierzesz sobie.Pamietaj,zeby kupic krucce i uszczelki jak tutaj na zdj z prawej. Razem potrzebne sa 3 szt bo jeszcze dwa,zeby polaczyc jeszcze raz te zbiorniczki.W tym maly u gory i tak samo w duzym zbiorniczku.Zreszta widac wyzlobienie gdzie trzeba wezyk wcisnac.
adamooo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 czasami spryski są zapchane i nie da się ich udrożnik..więc pozostaje wymiana sprysków.. jak coś mam jeden na sprzedaż a dokładnie prawy..
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak dmucham sprezarka to ladnie wszystko sie podnosi i pryska plynem,wiec chyba zapchane nie sa...[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 19:35_________________________________________________Jakies sugestie??
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 bezpiecznik Przeciez pompka dziala...
boberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no to gdzies masz nieszczelność bo pompka pompuje ale gdzies uchodiz powietrze i nie ma siły wypchnąc sprysków moze masz jakies peknięcie w zbiorniczku albo cos
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no to gdzies masz nieszczelność bo pompka pompuje ale gdzies uchodiz powietrze i nie ma siły wypchnąc sprysków moze masz jakies peknięcie w zbiorniczku albo cos No wlasnie nie :mysli: Zreszta zbiornik nie jest szczelny nawet przez wlew plynu,wiec to co innego.Nigdzie nie cieknie,nic nie jest zapchane(tak mi sie wydaje) a mimo to d*pa.Pompa po nr jest odpowiednia.Przy sciagnietym zderzaku widac przez wyzyki,ze plyn sie cofa...Czyzby walnieta pompka?
boberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no chyba po tych wszytskich zajściach to sprawdził bym pompke
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 JAk ja sprawdzic bez podpinania innej??
boberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 hmm tego nie wiem moze pompka działa ale jakis oring czy cos ma wyrobiony i nie daje odpowiedniego cisnienie tak jak piszesz musisz walczyć
Rekomendowane odpowiedzi