LU_Angel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jestem na forum juz kawałek czasu ale dopiero dziś pomyślałem o opisaniu swojego autka. Audi A4/B5 AVANT TDI 110KM AFN 1/2 quattro - rocznikowo 1996 Teraz wyposażenie: ( kolega stwierdził, że to strasznie uboga wersja bo nawet Relingów nie mam) - amorki 1BE - springi -20mm - podgrzewane zadupki - 1/2 full elektr.szyb - elektr. lustra - pełny FIS :-D - Immo i alarm fabryczny - Full BOSE :-) - hak Westffalia ( juz zdemontowany ) Foto zaraz po zakupie Plany: zrobić pospolitą A4 na S4 look Skompletowane puzzle: Felgi AVUS III 18` sprężyny -60/-40mm Zderzaki S4 Lampki soczewkowe ze ściemą i kierunki DEPO I ładny breloczek do kluczyków Dziś odbieram autko od picassa wiec jak naniosę maqularsa na auto to powinienem zrobić trochę fotek. Pozdrawiam PS. hmmm a co do środka, no cóż jak coś wpadnie od S4 to będzie ale bez nacisku :gwizdanie: 04/2011 sezon begin narazie założone fele i zderzaki S4 ( czekam na zaślepki sprysków ) 06-07/2011 mały upgrade Fele mi się troszkę znudziły, czarny znaczek OOOO też jest już oblatany, weszły kolejne mody, dzięki którym audiczka zaczęła rzucać się w oczy zawieszenie też poszło niżej ( wkońcu ) -60/-40mm Eibach 08-09/2011 Zamierzony cel jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny został zrealizowany. Teraz mały upgrade w środeczku 10-11/2011 zdjęcia środeczka, zmieniony trochę tył: zniknęła wycieraczka i doleciały wlepki na tylną szybkę... Autko chwilowo stoi na allegro ( chyba straciłem sens życia ) Jeżeli za 2 tygodnie będzie jeszcze u Mnie to zaczynam kolejne mody, Priorytetem będzie środek auta Rozpórka od Labiela Oraz obrysy... ver. US/Japan :gwizdanie: :gwizdanie: 12/2011 Zakup grilla z S4 oraz oklejenie Go czarną folią 01/2012 Na pokładzie wkońcu zawitały rarytacy, czyli RECARO w materiale ( takie właśnie chciałem ) w pełnej elektryce i z grzałkami dupki 01/2013 na zime nowy zestaw kółeczek 7/16` z Audi A8 i powoli zbieranie gratów na nowy sezon Jedynie mogę zdradzić rąbka tajemnicy, że zawitają dwa nowe kpl 18 na wiosne oraz czerwień w środeczku
AndrzejAj3 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 fajny samochodzik może jakieś zdjęcia wnętrza wstawisz jak odbierzesz autko??
grn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Widziałem na żywo, dobra felga i ładne ciemne przednie lampy, czekam na jakieś zdjęcia
pepik Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zmiany na duuuuży plus świetna jest ta felga
LU_Angel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Smuuutno mi bo jesczze nie mam sprysków... troche taka zabaweczka kosztuje, wiec trzeba nazbierac do świnki-skarbonki...
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://moto.allegro.pl/dysza-spryskiwacza-lamp-reflektorow-audi-a4-a6-i1631637691.html
LU_Angel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak Tak same spryski to małe piwo, dochodzi do tego zaslepki, przewody, wiekszy zbiornik i dodatkowa pompka żeby dmuchneła w te spryski, czyli kawałek grosza i zabawy. Myslałem jesczze nad relingami, ale sobie odpuszczam, nie bylo fabrycznie i nie bedzie, bo co druga A4 którą mijam ma relingi, a jak pójdzie gleba to avant bedzie jak płaszczka lub jak nalesnik na drodze. :> kolejny zakup to halogeny w zderzak, ale od S4 nie mam skad dostac i tak sobie rozmyślam czy podejdą mi od polifta lub od C5 przedliftowej... hmmm moze ktos juz ogarniał ten temat ??
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 od polifta nie podejdą, od C5 nie wiem
LU_Angel Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przez te felgi spac w nocy nie mogę... Walczę ciągle z myslami.... Avus czy Te Pieknoty----> http://allegro.pl/orginalne-alu-felgi-18-audi-s8-a8-a4-a6-poznan-i1677520222.html
MercDG Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przez te felgi spac w nocy nie mogę... Walczę ciągle z myslami.... Avus czy Te Pieknoty----> http://allegro.pl/orginalne-alu-felgi-18-audi-s8-a8-a4-a6-poznan-i1677520222.html Fela super, ale wydaje mi się że bez gwintu będzie się słabo prezentować Na tym setupie co masz teraz został bym przy avusach
grn Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 avusy... te felgi wyglądają jak kołpaki
LU_Angel Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzieki za podpowiedz, bo też mam takie odczucie, narazie jest 1BE -20mm springi, a docelowo maja byc -60/-40mm, wiec wtedy Monoblock podejdzie pięknie. Zaś co do setupu skoro z zewnątrz są zderzaki od S4 to Avusy te co mam są idealnie zgrane z całą bryłą auta...(dopełniają wszystko).
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 avusy... te felgi wyglądają jak kołpaki sam jesteś jak kołpak Avus jest git jedyna wada - dekielki Ładne autko Angel motorownię kiedy podkręcasz?
LU_Angel Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Serducho zostaje in stock, wolę zakupic S4 jako drugie autko do wyładowania stresu przed-miesiączkowego hehe
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zrób mu chociaż softa, Quattro w połaczeniu AFN daje niesamowitego muła
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zrób mu chociaż softa, Quattro w połaczeniu AFN daje niesamowitego muła quattro? a gdzie Ty tu widzisz quattro? :gwizdanie: 1/2 quattro tak nie zamula
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zrób mu chociaż softa, Quattro w połaczeniu AFN daje niesamowitego muła quattro? a gdzie Ty tu widzisz quattro? :gwizdanie: 1/2 quattro tak nie zamula A faktycznie, zobaczyłem na szybko magiczny wyraz i tak w głowie zostało :polew:
LU_Angel Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 hehe magiczne słowo... no no no działa Chciałem AFn-a, i nie chciałem quattro ponieważ po przesiadce z S6 4.2 wiedziałem że quattro w AFN-ie bedzie mnie tylko denerwowac, szczerze to wiem ze nawet 2.8 V6 jakos tam sobie jedzie z quattro w Coupe, chociaz ja wolałem swoja Coupetke 2.8 w osce. Moje zdanie co do Quattro---> audi musi miec 200+ KM zeby w pełni wykorzystac 4-łapa. Obecnie A4 jezdzi takze moja malutka druga połówka ( dopóki nie znajdzie New Beetla ) wiec sofcik tez odpada. Moze jestem stary i nie reformowalny, ale AFN-a chce mieć w standardowym serduszku bez dodatkowych rozruszników sercowych. Wracajac do wnetrza, tak jak pisałem bez nacisku poszukuje taboretów RECARO z S4, jako ze wszyscy zmieniają na kiery S4/B5 lub S-line, pomyśłałem nad kierą multi z B7, dużo rezania z tym będzie?? Podpowiedzcie bracia...
Rekomendowane odpowiedzi