Hardjack Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ostatni raz miałem ten sam problem z pół roku temu, ale to tylko przez jeden dzień immobiliser mi szwankował. Przekręcam kluczyk, a kontrolka pulsuje, po kilku przekręceniach kluczyka (ON/OFF) w końcu załapywał, ale wczoraj myślałem że już nie odpalę auta. Dzisiaj to samo. Kluczyk, którego używam ma przycisk i żaróweczkę. Kiedyś jak podłączałem samochód pod VAG-a to pokazywał mi jakiś błąd o niskim napięciu lub coś takiego, nie pamiętam dokładnie. Immo mam w puszce, nie przy liczniku. Co zrobić żeby rozwiązać ten problem?
chudineze Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2784.0
rem3dy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Moze masz kluczyk brudny, wyczysc ten caly rowe w grocie. u mnie tez tak bylo z imo i po wyczyszczeniu bylo juz ok.
Wihajster Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Moze masz kluczyk brudny, wyczysc ten caly rowe w grocie. u mnie tez tak bylo z immo i po wyczyszczeniu bylo juz ok. a to ciekawe...a co ma piernik do wiatraka
Hardjack Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2784.0 Trzeba będzie to zrobić, dam znać czy pomogło po przeprowadzeniu tego zabiegu.
rem3dy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a to ciekawe...a co ma piernik do wiatraka A jak imo z kluczyka laczy sie z centralka w samochodzie. Chyba przez kluczyk. Jesli grot jest brudny to sugnal nie przejdzie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. U mnie czyszczenie pomoglo wiec cos w tym musi byc. Po co rozpie.... od razu stacyjke jak mozna sprobowac psostszego sposobu. A noz zadziala a jak nie to wowczas sie bawic.
vauxhall95 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 a to ciekawe...a co ma piernik do wiatraka A jak imo z kluczyka laczy sie z centralka w samochodzie. Chyba przez kluczyk. Jesli grot jest brudny to sugnal nie przejdzie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. U mnie czyszczenie pomoglo wiec cos w tym musi byc. Po co rozpie.... od razu stacyjke jak mozna sprobowac psostszego sposobu. A noz zadziala a jak nie to wowczas sie bawic. Nie slyszalem o takim czyms,przeciez to nie prad 12v ze przechodzi przez przewodnik.
rem3dy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 No to u mnie zdarzyl sie cud. Zadzialalo i jest ok. Alleluja i do przodu.
Wihajster Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jesli grot jest brudny to sygnal nie przejdzie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. to źle ci sie wydaje...grotu w ogóle może nie być a sygnał przechodzi
Hardjack Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Poza tym rem3dy nie rób dymu mi w temacie, bo grot miałem czyszczony miesiąc temu i to że u ciebie pomogło, to był to tylko zbieg okoliczności.
rem3dy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie czuje bym robil tu dym. Poprostu wypowiadam sie na publicznym forum jak ci nie pasi to zaloz sobie prywatne. Jak piszesz, ze cos ci nie dziala, to oczekujesz porad. Ja to przeczytalem i myslalem ze pomoge. Skad mam wiedziec, ze cos juz zrobiles. Napisales o tym? Wrzuc na luz.
vauxhall95 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Poza tym rem3dy nie rób dymu mi w temacie, bo grot miałem czyszczony miesiąc temu i to że u ciebie pomogło, to był to tylko zbieg okoliczności. kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi/sugestii.Wiec chyba troszke wiecej kulturki sie nalezy.
Rekomendowane odpowiedzi