Escalide88 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam ostatnio zauważyłem ze bez przerwy mi chodzi bardzo powoli wentylator od silnika czy jest zimny czy gorący cały czas takie wolne obroty czujnik?? - nie dawno był wymieniany bo wentylator klimy chodził na 2 stopniu i wina czujnika nie wiem może przewrażliwiony jestem ale tak to nie powinno być czy wina może być łożysko które napędza wiatrak ? proszę o propozycje co mam robić Audi a4 Avant B5 2.6 benz. Vag nic nie wykrywa Jeżeli był taki post proszę o linka
majkel_majki Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Duży wentylator rozumiem? Tam nie ma czujnika temperatury, wentylator jest na sprzegle wiskotycznym i ono pewnie powiedziało pa pa. Silnik się nie przegrzewa w korkach itp.?
Escalide88 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 a nie nawet powiem ze nie dojdzie do 90 ale dalej nie w sumie masz racje o tym nie pomyślałem da się to wymienić ?
majkel_majki Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wisko jak najbardziej się wymienia, można kupić dobre zamienniki Behr-a.
Escalide88 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 tak tylko pytanie czy trzeba znowu zdejmować cały przód ?
majkel_majki Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Trzeba zdjąć pas przedni, inaczej nie sięgniesz
Escalide88 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 No to lipa ale i tak mam wymiane zderzaka wiec zadnego problemu nie bedzie ok dzieki wielkie mozna zamknac temat
Rekomendowane odpowiedzi