cocoo24 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam Panowie. Jak rozpoznc zużyte amortyzatory na sportowych sprężynach - 30? Auto troche nosi, wydaje mi sie ze czas na amorki,
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja mam tez prawdopodobnie - 30 dlatego ze miedzy kolo a nadkole wchodza mi 3 palce mechanik mowil ze to jakies pol sporty i moga byc -30. i w przyszlym miechu planuje amorki wymienic bylem na stacji pokazuje mi kolo 70% ale jak dla mnie amorki nie trzymaja bo siadaja mi za bardzo w dolkach i na nierownosciach buja mi jak na lodzi i przy wiekszych predkosciach na zakretach nim buja. jesli masz takie objawy to pewnie tez masz amorki w d*pie
cocoo24 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 jakie wrzucisz??? myslałem o mts i opinie tez ok, a cena rewelacja http://allegro.pl/mts-amortyzatory-sportowe-t-audi-a4-b5-wawa-sklep-i1629105403.html
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja w sumie myslalem o olejowych bilsteina cena razem z odbojami talezykami i lozyskiem + sruby 320zl. a ja myslalem ze mtsy sa tylko do gwintu[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 21:39_________________________________________________teraz mnie zaskoczyles bo na aukcji jest napisane ze amorki sportowe a jak gadalem z moim mechanikiem to mowil ze do tych sprezyn podejda zwykle amorki
cocoo24 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja w sumie myslalem o olejowych bilsteina cena razem z odbojami talezykami i lozyskiem + sruby 320zl. a ja myslalem ze mtsy sa tylko do gwintu[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 21:39_________________________________________________teraz mnie zaskoczyles bo na aukcji jest napisane ze amorki sportowe a jak gadalem z moim mechanikiem to mowil ze do tych sprezyn podejda zwykle amorki podejdą, ale te są lepsze, poczytaj na forum jest dużo o tym
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 ale ze co auto sie bardziej sztywne zrobi no bede musial poczytac. ale cena faktycznie kuszaca
karol24 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Może Corsa to nie Audi, ale: - założyłem do zwykłych amorków -30 i było ok, niżej fajnie się zakręty zbierało no i sztywniej się zrobiło. Amorki miałem już na wykończeniu więc dlaczego nie - po wykończeniu amorów wsadziłem MTSy no i zrobiło się sztywno, twardo i jeszcze niżej, jak jechałem po bocznych drogach (20 nie remontowanych) to miałem dość tyle w kwestii sportowych amortyzatorów. PS. Jeśli przyjdzie mi zmieniać to wsadzę Bilsteina do sprężyn 1BE (teraz mam amorki 1BA+sprężyny 1BE i koło 17 i mi się podoba takie połączenie :>
Rekomendowane odpowiedzi