Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Grzes słyszałeś juz o jakims kablu co ogarnał by moje wozidło w sensie podpowiedzi - żeby cos sie dało zrobić ?

Niestety nie :kwasny: trzeba by było sprawdzić najnowszym VCDS

Najnowszy VCDS też nie ogarnia zbyt dużo jeśli chodzi o nowsze auta niestety (kupiłem ori, wersja 12.1). Jest dużo więcej podpowiedzi do VW ale dla Audi nadal spore braki :thumbdown:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Grzes słyszałeś juz o jakims kablu co ogarnał by moje wozidło w sensie podpowiedzi - żeby cos sie dało zrobić ?

Najnowszy VCDS też nie ogarnia zbyt dużo jeśli chodzi o nowsze auta niestety (kupiłem ori, wersja 12.1). Jest dużo więcej podpowiedzi do VW ale dla Audi nadal spore braki :thumbdown:

:kwasny:

Opublikowano

czekam na pirata :decayed:

Opublikowano
A jak z elektrycznym spojlerem z RS5 ? :eusathink: masz link jak to gosciu zakładał i kodował ?

Aha............ pierwsza rzecz która nam zadziałała to elektryczna roleta :naughty: po wrzycenie wstecznego ładnie sie otwierała .

Tutaj piszą o spoilerze, wychodzi na to, że to kwestia modułu komfortu. :naughty:

PS.

Telefon Ci nie działa? Dzwonię to niedostępny... :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Miałem ostatno mlyn (kociół) z autami :wink:

Najładniejsza A5 Sportback z Pakietem S5 :naughty: Naprawde sliczne autko oraz wypas :kox:

Pakiet SIDE ASSIST z lusterkami S5 w fuull opcji (składane , pelna elektryka, fotochrom )

A5_S5_001.jpg

A5_S5_002.jpg

A5_S5_003.jpg

A5_S5_004.jpg

Opublikowano

uwielbiam te auta :slina:

Opublikowano

No bardzo ładnie! To w B8 było już składanie po zamknięciu z kluczyka, czy to Twój autorski projekt ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
No bardzo ładnie! To w B8 było już składanie po zamknięciu z kluczyka, czy to Twój autorski projekt ? :naughty:

Tak oczywiście że jest to ORI :wink:

Spotkałem sie juz ze składanymi lusterkami w aucie ale nie było to odblokowane . Odpowiednio kodując mozna to miec w opcji CAR na MMI

Opublikowano

Grześ a gdzie można sprawdzić czy lusterka są składane ? tylko po pinach ? czy da się jakoś na MMI VCDS ? może mam to zablokowane :D

Opublikowano
  • Autor
Grześ a gdzie można sprawdzić czy lusterka są składane ? tylko po pinach ? czy da się jakoś na MMI VCDS ? może mam to zablokowane :D

Np. po przełaczniku w tapicerce kierowcy :wink:

Opublikowano
Miałem ostatno mlyn (kociół) z autami :wink:

Najładniejsza A5 Sportback z Pakietem S5 :naughty: Naprawde sliczne autko oraz wypas :kox:

Pakiet SIDE ASSIST z lusterkami S5 w fuull opcji (składane , pelna elektryka, fotochrom )

http://s19.postimg.org/6xdoekq77/A5_S5_001.jpg

http://s19.postimg.org/kfkkqv2cj/A5_S5_002.jpg

http://s19.postimg.org/x88oqsdyb/A5_S5_003.jpg

http://s19.postimg.org/4jvqnkbs3/A5_S5_004.jpg

Niezły bajzel ...:wink:

...U mnie jak "fachowcy " w aso sciagali boczek na drzwiach zeby wymienic "trójkącik" z glosniczkiem to tak to zdejmowali ze po zalozeniu boczek odstawal na 0,5 cm od drzwi i musieli go calego nowego zamówić i wymienic to samo po obu stronch :facepalm:

Opublikowano

Bartek, jeden trzymał drzwi a drugi rwał łomem:facepalm:

Grzesiek czym malowałeś wylewkę? Ja mam u siebie świeżo maszynową wylewkę i przydało by się farbą do betonu pociągnąć. :wink:

Opublikowano

Lakier z palety audi szary platinum :kox:

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek czym malowałeś wylewkę? Ja mam u siebie świeżo maszynową wylewkę i przydało by się farbą do betonu pociągnąć. :wink:

Farba do betonu firmy Dekoral na podłogi przemysłowe :wink:

Opublikowano

mogłeś mu odkręcić koła i mi wysłać :decayed:

Opublikowano

Te podróby ?:P

Opublikowano

podróby czy nie to i tak chętnie bym przymierzył jak na moim parchu by się prezentowały :grin:

Opublikowano
  • Autor

Takie tam Polskie litery w MMI 3G :wink:

Nawet nie wiedziałem ,ze im starsza 3G tym mniejsze kłopoty są ze wgraniem tego :eusathink: U mnie był soft P0029 i sie udało :hi:

IMG_8410.jpg

IMG_8411.jpg

IMG_8412.jpg

IMG_8413.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.