dziadek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak byś potrzebował schematów lub ew. pomocy z ori pneumatyką to mam kolege który wrzucał ją na ori gratach do A6 C6, pewnie mniej więcej to samo więc mógłby pomóc w A4 nie ma pneumatyki ori tylko twardość amorów jest zmienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Z Aktywną zawiechą zawsze montowany jest Dynamiczny Układ Kierowniczy z czujnikiem inicjalizacji i połozenia Jak go nie ma to nie wiem czy będzie wszystko współgrało . Założyc by założyl to ..... tylko znając zycie czy nie wyskoczy nam jakis inny sterownik przy kodowaniu w aucie co nie obsługuje tej opcji i bądz tu mądrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 p.s. Asystent świateł działa ...sprawdzone 10 minut temu Przy aktywacji poprzez przełacznik od kierunków pojawia się nam taka kontrolka . http://s16.postimage.org/pukbg4zap/A_HIGH.jpg A jak się to kierunkami aktywuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak samo jakbyś po prostu włączał długie, tylko najpierw zapala Ci się asystent, a jak zrobisz drugi raz to masz ręczne włączanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Niedługo trzeba się wziąsć za autko doszło jeszcze pare buteleczek Meguiar'sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Eee megsem niema się co chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Eee megsem niema się co chwalić Pokończyły sie zapasy to coś trzeba było kupić Musze poczytać o tej glince B8 mam już rok to na Dzień Dziecka dostanie prezenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na początek dobre Hammer. Z czasem zainwestuje w coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na początek ...... fakt to mi styknie Tych produktów jest naprawdę trochę i trzeba potestować je , jak garaż skończę to czymś trzeba będzie zapelnic półki Apropopo garażu w przyszym tygodniu wpada ekipa i lecą mury do góry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na początek dobre Hammer. Z czasem zainwestuje w coś lepszego. No dobre ale za tą kasę miałby niektóre lepsze produkty Zresztą Grzesiek i to ogarnie z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na początek dobre Hammer. Z czasem zainwestuje w coś lepszego. No dobre ale za tą kasę miałby niektóre lepsze produkty Zresztą Grzesiek i to ogarnie z czasem Dokładnie co do tej osoby to nie mam żadnych wątpliwości że to ogarnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam katalog produktów Będę zamawiał jeszcze wosk ULTIMATE WAX lub NXT GENERATION TECH WAX 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam katalog produktów Będę zamawiał jeszcze wosk ULTIMATE WAX lub NXT GENERATION TECH WAX 2.0 Szkoda kasy a ten drugi według mnie kurz przyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Eee megsem niema się co chwalić Cfaniaczek trochę porobił i już się mądrzy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Eee megsem niema się co chwalić Cfaniaczek trochę porobił i już się mądrzy :decayed: Taka prawda za tą kase można mieć lepsze produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam katalog produktów Będę zamawiał jeszcze wosk ULTIMATE WAX lub NXT GENERATION TECH WAX 2.0 Szkoda kasy a ten drugi według mnie kurz przyciąga A ty co używałes ? Eee megsem niema się co chwalić Cfaniaczek trochę porobił i już się mądrzy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam katalog produktów Będę zamawiał jeszcze wosk ULTIMATE WAX lub NXT GENERATION TECH WAX 2.0 Szkoda kasy a ten drugi według mnie kurz przyciąga A ty co używałes ? Eee megsem niema się co chwalić Cfaniaczek trochę porobił i już się mądrzy :decayed: :decayed: Teraz mam Chemical Guys Pete's 53 ale jest masa innych wosków lepszych od tego megsa np. collinite, lusso oro, dodo. Do 150zł bo wiadomo są i droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Ja mam teraz na aucie Coli i jest wręcz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 collinite ściąga kurz jeszcze bardziej niż next2.0 Ja mam teraz na aucie Coli i jest wręcz przeciwnie. Hmm, a które colli masz, ja miałem na myśli opinie z kosmetykaaut.pl na temat 476s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi