dobry1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ciekawy jestem efektu ,zapomniałeś chyba dodać że nie tylko listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ciekawy jestem efektu ,zapomniałeś chyba dodać że nie tylko listwy ramki wokół zegarów tez beda w carbonie ( ramka od ekranu NAVI tez ma chromik ) Tak myślałem :naughty:Grześ, co z tą instalacją i przełacznikami do pamięci ? Czekam na wiesci od Lukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A jak zrobiłeś chromik ramki ekranu ? w ori to nie występuje, już dawno zastanawiałem się jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Mi chodzi o ten chromik tak jak np. tu : RAMKA MONITORA LCD AUDI A4 A5 8K0 8K1 8T1 (4181122303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Oki, rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ten chromik fajny z tym że na tej aukcji są kratki od A5, troszkę się różnią kształtem (narożnik przy zegarach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dałem tylko przykład o jaki chromik chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dałem tylko przykład o jaki chromik chodzi Wiem napisałem tak dla potomnych A to ten chromik wstawiałeś do ORI osłony? Czy jakiś inny motyw wykonałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bedzie delikatnie przerabiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Panowie, mialem troche nieprzewidywane opóźnienia, ale jutro zabieram sie za rezanie i wysle Wam przelaczniki i instalacje:) pewnie za jakis czas sam bede jej szukal ale narazie nie w glowie mi pamieci U mnie drewno wylakierowane w pianino prezentuje sie tak ... zdrowko Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Panowie, mialem troche nieprzewidywane opóźnienia, ale jutro zabieram sie za rezanie i wysle Wam przelaczniki i instalacje:) pewnie za jakis czas sam bede jej szukal ale narazie nie w glowie mi pamieci U mnie drewno wylakierowane w pianino prezentuje sie tak ... zdrowko http://img.tapatalk.com/d/14/05/20/a5ezyje2.jpg Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Ty masz tam przykręconego Parrota Łukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 No mam , widzisz taki wrzod na d*pie siedzi i nie weny zeby cos z tym zrobic Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No mam , widzisz taki wrzod na d*pie siedzi i nie weny zeby cos z tym zrobic Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Zakładaj mmi 3g+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 no Grzegorz poka dekory:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Minął juz miesiąc od wysyłki , na razie tylko takie foto od niego Sam proces dosc długo trwa poniewaz wszystko jest wypalane w piecu ( zeby było twarde) oraz polerowane i lakierowane listwy ( kilka warstw) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 poprawię trochę: podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No wyglada to dobrze. Wychodzi dużo taniej niż ori dekory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czyli ten chrom z dekorów idzie zdemontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Cena jest o wiele niższa niz z ALLEGRO w tysiaku sie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Można wiedzieć gdzie to robiłeś ? może być na PW. Jesteś pewien że te plastiku są wypalane w piecu ? chromy sam zdejmowałeś czy oni ściągają i zakładają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi