Gibons Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 chyba na rotorach hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 chyba na rotorach hehe Dokładnie , rotory to teraz juz w golfach III jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Rotory czy vosseny, jeden kij i tak wszystko jest robione na Tajwanie. Teraz jest taki wybór że trudno się zdecydować co wybrać i nie warto kierować się napisem na feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 I co padła jakaś decyzja w sprawie felg? Wrzuć jakiś aktual ze zdjęciami , musze obadać te zaciski i kierownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 O felgach mozna pisac i pisac , temat rzeka Takie cos mi sie widzi : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Miron ma takie moim zdaniem baaaaardzo ładne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 .... rzeczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 bierz Grzesiek, będzie petarda na Twoim aucie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 U Ciebie będą całkiem inaczej wyglądać bo napewno z takim ET nie założysz do b8 felg. Ja bym tam wkładał 20cali od RS tej nowej. Wzór bardzo podobny do tych co teraz masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale te felgi są dostępne z różnym ET... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jest jeszcze qpe czasu do sezonu letniego Tak jak Hamerek pisze ........trudno sie zdecydowac ktore felgi wybraćMiron wezmie na ZLOT fele to przymierzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale te felgi są dostępne z różnym ET... Popatrz myślałem że producent przewidział tylko jedno ET napisałem tylko że tamte nie wejdą. Znając Mirona założył najmniejsze ET jakie mogło być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale te felgi są dostępne z różnym ET... Popatrz myślałem że producent przewidział tylko jedno ET napisałem tylko że tamte nie wejdą. Znając Mirona założył najmniejsze ET jakie mogło być Skąd wiesz że nie wejdą? Auto Grzesia będzie niżej to i kąty będą inne. W przypadku felg OEM, ET nie wpływa na conceve felgi tylko jej szerokość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Skąd wiesz że nie wejdą? Auto Grzesia będzie niżej to i kąty będą inne. W przypadku felg OEM, ET nie wpływa na conceve felgi tylko jej szerokość. Bo wydaje mi się że 10J i ET35 raczej nie wejdzie do b8, a takie parametry chyba one mają. do tego chyba opona 245 wyglądałaby średnio na takiej feldze. Chyba że opony też wpadną nowe ale przy 9J i ET 33 opona 255 już ma naciąg i felga jest na równo z błotnikiem edit: opony w sumie nowe muszą być zapomniałem że teraz są 19cali Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumun89 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Co nie wybierzesz ... napewno siądzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Liczymy, że KeyLess Go wejdzie na pokład zgodnie z programem voll pakietu ;-), a felgi to faktycznie nowy RS ma przodujące aktualnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Liczymy, że KeyLess Go wejdzie na pokład zgodnie z programem voll pakietu ;-), a felgi to faktycznie nowy RS ma przodujące aktualnie: Ten wzór jest po prostu zajeb........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Liczymy, że KeyLess Go wejdzie na pokład zgodnie z programem voll pakietu ;-), a felgi to faktycznie nowy RS ma przodujące aktualnie: Ten wzór jest po prostu zajeb........ Dobre są Będę u siebie się do nich przymierzał tylko bez gleby nie będzie takiego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Grześ pakuj coś takiego http://allegro.pl/felgi-ispiri-ffr1-20-audi-vw-pelna-oferta-i4999339986.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam bardzo ladny zakup Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi