Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie jak ma Grzesiek?! z logiem klubu, z lampami i napisami?!

Tak możesz takie samo dać. Możesz nawet sobie ustawić foto swojej panny na MMI haha :grin:

W 3G zwykłym chyba nie da rady zrobić.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 495,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głupoty piszesz.

Opublikowano

Głupoty piszesz.

Nie piszę głupot kolego, napisałem chyba bo nie jestem pewny. Pokaż w takim razie jak to wygląda w zwykłym 3G?

Opublikowano

Oż ku** tak samo wygląda tylko w innej rozdzielczości. Nie rozumiesz że możesz wsadzić tam dowolną grafike ? tylko w odpowiednim formacie trzeba zapisać obrazek. Wrzucić na kartę SD ustawić na MMI i będzie działać.

Edit

Proszę temat nawet opisany na forum i podwieszony. Tylko sie poszukać nie chce. 5 razy trzeba pisać że się da a wy dalej "nie da sie" "chyba sie nie da"

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-high/

Edytowane przez Gibons

Opublikowano

Oż ku** tak samo wygląda tylko w innej rozdzielczości. Nie rozumiesz że możesz wsadzić tam dowolną grafike ? tylko w odpowiednim formacie trzeba zapisać obrazek. Wrzucić na kartę SD ustawić na MMI i będzie działać.

Edit

Proszę temat nawet opisany na forum i podwieszony. Tylko sie poszukać nie chce. 5 razy trzeba pisać że się da a wy dalej "nie da sie" "chyba sie nie da"

Gibons ale Ty sie tak nie stresuj :wink:

Opublikowano

Gibons ale Ty sie tak nie stresuj :wink:

Sorry nerwowy dzień dzisiaj mam :) już nic sie nie odzywam :)

PS Grześ pochwal się co tam wymyśliłeś z kołem bo widzę że Twoje na sprzedaż już wystawione.

Edytowane przez Gibons

Opublikowano

Czyli jak płyną tzn że Vossen : >

Opublikowano

Edit

Ty chyba masz jakieś problemy? Trzeba mieć paszport polsatu żeby sie ciebie coś zapytać? Troszkę dystansu do życia i innych osób i będzie ci lżej w życiu. Dzięki za linka. Teraz już wszystko jasne.

Opublikowano

A że tak zapytam :) kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację :) a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. :decayed:

Opublikowano

A że tak zapytam :) kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację :) a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. :decayed:

:grin::thumbup1:

Opublikowano

Każdy detal się liczy. To logo to jak podpis artysty na dziele :)

Opublikowano

mi się od czasu do czasu logo MMI pokazuje :decayed:

Opublikowano

Każdy detal się liczy. To logo to jak podpis artysty na dziele :)

Ja nie mówię że to nie jest fajne, i pewnie wcześniej czy później sam sobie coś strzelę, tylko ja swoje logo to widziałem chyba z rok temu ostatnio :)

Opublikowano

Do tego trzeba mieć wcześniej aktywny układ wydechowy(głośniki w tlumnikach). Pod tym linkiem jest tylko zestaw tuningowy do tego ukladu :wink: Brzmi to fajnie, zwłaszcza jak autko jedzie. Ale wygląda okropnie, bo te tłumiki trochę więcej wiszą jak oryginalne.

Opublikowano
  • Autor

No dobra ........... jakies tam 20" oponki juz mam :decayed: teraz czekam na FELGI jeszcze

Dzieki Mirek :)

IMG_9199.jpg

Opublikowano

będzie grubo... ale trudno żeby u Ciebie nie było :naughty:

Opublikowano

Przecież to w błotnik nie wejdzie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.