Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wrclaguna

Lampy do avanta LED sa Made in Poland

To teraz wiadomo dlaczego pękają :decayed::wink4::kox:

WITT33 to poka te Twoje lampy w TROOPIE :wink4:

zrobione :good:

nie zastanawia Was czemu wszyscy na allegro sprzedawcy "oryginałów" nie pokazują tyłu lampy i czemu wrclaguna przyszła lampa z jasno szarym wkładem (WTF?)

http://www.czesci24.pl/index/211/13/290705/a4-s4-b8-sdn-avant-1107-id

sklep jest dla przykładu... w opisie nawet podają że to zamiennik jak byk, lampa LED oczywiście będzie ciut droższa ale bez przesady

wkład kosztuje grosze (jeśli nawet nie dają z lampą), jak sprzedadzą za 800 komplet to ktoś pomyśli że kupił oryginał a facet jeszcze z 2 stówy na tym ma :decayed: Polak wie jak zarobić

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z ASO mam w domu, mogę wstawić zdjęcie tyłu lampy, te które są na aukcji to inna bajka

po co porównujesz SEDANA do Avanta ? Jak wiadome że jest dwóch róźnych producentów tych lamp Sedan to Hella Avant to Automotiv :cool1:

nie zastanawia Was czemu wszyscy na allegro sprzedawcy "oryginałów" nie pokazują tyłu lampy i czemu wrclaguna przyszła lampa z jasno szarym wkładem (WTF?)

ORI które miałem na tyle zwykłe tez miały jasno szary wkład i były z Automotivu wiec po co siejesz zamęt ? :mysli:

ot przykład lampy ORI z Automotivu http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-lampy-tyl-08-11-avant-idealne-i1873120368.html jak widze jasny srodek :gwizdanie:

następne ORI do AVANTA z jasnoszarymi "srodkami" http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-08-8k0-avant-lampy-w-klape-tyl-i1851966115.html

nastepne ORI LEDowe do Avanta z jasnymi środkami http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-b8-combi-led-lampy-tylne-komplet-i1852910107.html

Opublikowano

To brac i cieszyc sie z oryginalu :-)

Opublikowano

To brac i cieszyc sie z oryginalu :-)

wytłumacz mi tylko jedno po co siejesz zamęt ?

Opublikowano

WRC o co chodzi z pinami i wtykami bo tez musze załozyc teraz lampy wiec co musiał bym dokupic?

Opublikowano
  • Autor

WRC o co chodzi z pinami i wtykami bo tez musze załozyc teraz lampy wiec co musiał bym dokupic?

W zwyklych lampach sa inne wtyki ( ilosc pinow ) niz w LED-ach :wink4: dlatego trzeba zmienic . No i sprawa najwazniejsza kodowanie :rolleyes:

Opublikowano

wrclaguna w ledzie są 3 a w zwykłych 5 pinów czy jak ??

Opublikowano
  • Autor

W avancie ledy zewnetrzne lampy maja wtyke 5 pinowa (5 pin ) a w klapie idzie wtyka 8 pinowa ( 4 piny ) :)

W sedanie musze zobaczyc na schemacie :)

Opublikowano

Grzesiek, jaki kabelek do VCDS'a masz?

Opublikowano
  • Autor

Grzesiek, jaki kabelek do VCDS'a masz?

mam wersje 10.6.0 od Siemiana :decayed:

Opublikowano

Jezeli kupiles te lampy od tego samego goscia co ja i Cuber to w razie pekania nici ze wzrotu lub reklamacji. Moje dalej pekaja pewnie niedlugo odpadnie klosz :wallbash: Wiec ja musze kupic nowe. Probuje jeszcze cos zalatwic z jednym ASO w Norwegii ale watpie zeby poszli na uklad :(

Opublikowano

Jezeli kupiles te lampy od tego samego goscia co ja i Cuber to w razie pekania nici ze wzrotu lub reklamacji. Moje dalej pekaja pewnie niedlugo odpadnie klosz :wallbash: Wiec ja musze kupic nowe. Probuje jeszcze cos zalatwic z jednym ASO w Norwegii ale watpie zeby poszli na uklad :(

hmmmm może miałes z jakiejś wadliwej produkcji bo u mnie wszystko w nalezytym porządku jest :decayed:

Opublikowano

za duzo mycia :naughty:

Opublikowano

a strach pomyslecco z lakierem :decayed:

Opublikowano

za duzo mycia :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Na razie sa cale :) miejmy nadzieje ze nie bede mial zadnych pechowych lamp ( tzn,. z wadliwej serii :decayed: )

Szukam felg zimowek 17" ....i cos kiepsko z uzywek na ALLEGRO :confused4: Nic nie widze cos interesujacego .

Opublikowano

Szukam felg zimowek 17" ....i cos kiepsko z uzywek na ALLEGRO :confused4: Nic nie widze cos interesujacego .

Założysz felgi 17' przy tarczy 345mm i zaciskach od S4??

Opublikowano
  • Autor

Założysz felgi 17' przy tarczy 345mm i zaciskach od S4??

Masz info czy wejda 17" :mysli::) Kiedys czytalem na innym forum ze wejda tylko musi byc male ET .

Opublikowano

Kiedys czytalem na innym forum ze wejda tylko musi byc male ET .

Ja tez kiedys czytalem, ze wejdą, ale nigdy nie przymierzalem.

nie mam zadnego info. Ja bym na Twoim miejscu przymierzyl jakas 17 i sprawdzil czy bedzie pasowac

345mm to juz jest duza tarcza i jak wejda to na stykk :)

Opublikowano
  • Autor

Mam felgi 17" z mojej starej B6 :naughty: no i trzeba bedzie przymierzyc :wink4: Najwazniejsze jest teraz ET felgi .

A jak nie to 18 " na zime :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.