Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Moglem miec 208 KM :) aale za bardzo by dymił . Turbawke zalozylem od 170 KM i cooler ciutke wiekszy od 3.0 TDI .

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 496,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moglem miec 208 KM :) aale za bardzo by dymił . Turbawke zalozylem od 170 KM i cooler ciutke wiekszy od 3.0 TDI .

dobra czyli wersja 170 ma jeszcze inne wtryskiwacze ? czy rozni ja tylko Turbo i mapa ?

Opublikowano

przy zmianie intercoolera co jest potrzebne? oprócz samego coolera rzecz jasna :decayed: Grzesiu gratuluję wyniku :)

Opublikowano

193ps to bardzo ladnie bez dymienia :)

pdf znaczysie wyciety czyli nie blokuje spalin a to podstawa to auto troche odetchnie

i dalo sie bez wiekszych problemow obejsc to programowo?

Opublikowano
  • Autor

dobra czyli wersja 170 ma jeszcze inne wtryskiwacze ? czy rozni ja tylko Turbo i mapa ?

Wtyski sa u mnie super :) a od 170 KM to poprostu nie wiem :wink4: sprawdze po symbolach w ETCE

przy zmianie intercoolera co jest potrzebne? oprócz samego coolera rzecz jasna :decayed: Grzesiu gratuluję wyniku :)

Tak :) wejscia do coolera sa wiekszej srednicy i trzeba kupic przejsciowki silikonowe ( Samco :decayed: ) jakbys kiedys potrzebowal co i ajk to ci napisz spis tych pierdolek :wink4:

193ps to bardzo ladnie bez dymienia :)

pdf znaczysie wyciety czyli nie blokuje spalin a to podstawa to auto troche odetchnie

i dalo sie bez wiekszych problemow obejsc to programowo?

Zapewne wszyscy by chceli zebym mial z 210 KM albo i wiecej :kox: Tak :) DPF poszedl OUT . Teraz bedzie spokoj z zoltymi kontrolkami :wink4:

Turbinke fajnie slychac :naughty: cos takiego jak swiszczaca BRD :kox: . Zadnych problemow nie bylo z usunieciem programowo DPF-a :)

Chwile pojezdze i potestuje autko . W razie czego do KRAKA mam niedaleko jakby cos sie dzialo .

Na poczatku plany mialem inne , to znaczy jechac do PATROXA albo do ROGALA . ECU Projekt ( 450 km ) za daleko ....a MRMOTORS terminy odlegle :confused4: Ale z DPFem sie popieprzylo i musialem jechac gdzies blizej .

Opublikowano

Jest dobrze :good:

Opublikowano

no wlasnie myslalem ze miales do rogala sie wybrac albo do patroxa tak bynajmniej wyczytalem

ale to fakt jak sie popapralo z tym pdf badziewiem nie bylo wyjscia trzeba bylo robic na szybko

a masz przelot czy puche zostawiles? czy moze cos pseudo katopodobnego wladowales?

Opublikowano

fura pełen :kox: ;]

Opublikowano
  • Autor

Za turbinka zostala tylko : Sonda i czujnik temp. :) a dalej poszla rura do laczenia z plecionka .

p.s

Nie ma zadnej juz puchy :decayed:

Opublikowano

i malina :))) bedzie chlodniej za silnikiem :))) bo to badziewie niepojete :))

Opublikowano

Tak :) wejscia do coolera sa wiekszej srednicy i trzeba kupic przejsciowki silikonowe ( Samco :decayed: ) jakbys kiedys potrzebowal co i ajk to ci napisz spis tych pierdolek :wink4:

bo właśnie IC od 3.0 tdi zaczął mi od pewnego czasu chodzić po głowie.. :naughty: na pewno będę się odzywał jeśli się zdecyduję :good: a planuję na wiosnę albo w lecie..

Opublikowano

Witam,

Gratuluje wyniku ... i swietnego samochodu

Do zobaczenia

Opublikowano

Wynik bardzo spoko , i auto na prawde musi juz fajnie jezdzic , zastanawia mnie tylko fakt ze niktory tunerzy robia zwykle niedlubane 143 KM na 185KM i ponad 400 NM co troche stawia mi pod znakiem zapytania sens pakowania turbiny od wesji 170KM dla zysku 10KM.

Opublikowano

graty ! wykminiliście coś z tym sterowaniem subem ??

Opublikowano

Wynik bardzo spoko , i auto na prawde musi juz fajnie jezdzic , zastanawia mnie tylko fakt ze niktory tunerzy robia zwykle niedlubane 143 KM na 185KM i ponad 400 NM co troche stawia mi pod znakiem zapytania sens pakowania turbiny od wesji 170KM dla zysku 10KM.

ale nie bez dymienia ciezko takie doladowanie osiagnac na standardowej turbawie i kopci co w takim aucie nie wyglada za fajnie

Opublikowano

graty kresek wrc, mierzyliście temperaurę na tym coolerze ?

Opublikowano

ale nie bez dymienia ciezko takie doladowanie osiagnac na standardowej turbawie i kopci co w takim aucie nie wyglada za fajnie

czy ja wiem auta oktorych myslemialy DPF wiec nie mogly kopcic, chyba nawet Rogal robi i przedstawial jedno

Opublikowano

Wrc gratuluje wyniku :tongue4:

jazda autem z tym silnikiem, po programie to inna bajka..

radze uważać na sprzęgło, bo łatwo je przysmażyć..

mi sie juz czasem lekko na 4 slizgnie :confused4:

ja mam seryjne graty od 143 i dpf a po programie jest 189km@ 420nm :)

wg tunera turbinka caha powoduje że auto lepiej jedzie górą ale czy to prawda nie wiem.

Opublikowano

ale ma na pewno gorszy dol , chetnie bym was zobaczyl z rolki :mysli:

Opublikowano

graty ! wykminiliście coś z tym sterowaniem subem ??

Alv jutro pędze do ASO rano, zobaczymy czy odblokują to sterowanie Subem :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.