Eljot Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Panowie, może ktoś ma pomysł jak zabezpieczyć tylny zderzak w Avancie przed porysowaniem lakieru. U mnie od wkładania różnych przedmiotów porobiły się paskudne rysy. Może jakaś naklejka albo plastik jak w Volvo V50. Musi to być coś w miarę trwałego, aby trochę wytrzymało i było estetyczne. Myślę, że przyda się to wszystkim Avantowcom. Proszę o pomysły i sugestie.
maciekpolanica Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja proponuje zastosowac taka folie: http://allegro.pl/folia-ochronna-na-karoserie-szer-34-tuning-od-ss-i1671680034.html Bardzo praktyczna rzecz. Polecam
bzyku18_23 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Fajna sprawa z tą folią tylko potrzeby jeszcze dobry fachman żey nakleił dobrze.
maciekpolanica Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Fajna sprawa z tą folią tylko potrzeby jeszcze dobry fachman żey nakleił dobrze. Jak masz troszke zdolnosci manualnych oraz opalarke to spokojnie dalbys sobie z tym rade:) Dobrze jest okleic przedni zderzak taka folia oraz maske - bardzo dobrze chroni przed odpryskami kamyczkow. pozdrawiam
bzyku18_23 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 A masz oklejone u siebie audi??Daj fotki jak wyglada na aucie
majkel_majki Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Najlepiej chyba kupić folię przeźroczystą Orafol czy inną i okleić tak, żeby nie rzucało się w oczy.
Pawlo 2004 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Najlepiej byc ostrożnym przy załadowywaniu auta Ja nie mam żadnych rys na zderzaku i na prawde zastanawiam się jak można coś porysować jak się coś wkłada do auta.
maciekpolanica Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 A masz oklejone u siebie audi??Daj fotki jak wyglada na aucie Przed audi bylo corrado i mialem w nim oklejony przedni zderzak oraz grill; naprawde bardzo praktyczna rzecz, a co najwazniejsze praktycznie niewidoczne. Mozna to spokojnie myc, pastowac i wyglada jak ori lakier
krzysztof61 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 poloz stary koc w bagazniku i w czasie pakowania wykladaj go troche na zderzak , przed zamknieciem klapy zawin go z powrotem .
Eljot Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wszystko pięknie, tylko ja już mam porysowany zderzak/Taki kupiłem/. Bardzo cenne rady z folią przeźroczystą, ale to można stosować prewencyjnie. Myślę o przyklejeniu jakiejś grubszej folii np.czarny mat. Dobry by był jakiś cienki plastik, tylko jaki i jak go dobrze przykleić, aby się nie odrywał lub nie odstawał.
Chuck Norris Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jak rysy nie są straszne to spoleruj powierzchnię, albo oddaj to zaufanemu lakiernikowi, który się zna na polerce. Potem założysz folie i będziesz miał spokój.
Eljot Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Niestety, jest kilka głębokich paskudnych rys.
czaja77 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 etka strona 061-70 folia ochronna zderzaka nr 8D0 071 321 :gwizdanie:
Eljot Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mam chyba jakąś inną etke, bo nie mogę tego znaleźć. Może coś bliżej, albo wrzuć fotkę.
Rekomendowane odpowiedzi