maxus24 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ?
itor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ? ile jeszcze razy bedziesz pytal, masz nerwice natrectw?
ryszard1961 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 czytaj posty ze zrozumieniem i zmień gazownika
maxus24 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ? ile jeszcze razy bedziesz pytal, masz nerwice natrectw? kolo jak sie nieznasz to sie zamknij !!!! sam masz nerwice !!! i kozaku pokarz kiedy sie pytalem czy wtryski hana sa rozbieralne , zegnam
itor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ? ile jeszcze razy bedziesz pytal, masz nerwice natrectw? kolo jak sie nieznasz to sie zamknij !!!! sam masz nerwice !!! i mi kozaku pokasz kiedy sie pytalem czy wtryski hana sa rozbieralne , zegnam jednak masz nerwice... faktycznie zegnaj, popros tez admina o usuniecie swojego konta
maxus24 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ? ile jeszcze razy bedziesz pytal, masz nerwice natrectw? kolo jak sie nieznasz to sie zamknij !!!! sam masz nerwice !!! i mi kozaku pokasz kiedy sie pytalem czy wtryski hana sa rozbieralne , zegnam jednak masz nerwice... faktycznie zegnaj, popros tez admina o usuniecie swojego konta to juz wszystko co masz do powiedzenia
itor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam chcialem was zapytac o wtryski hana , poniewaz gazownik powiedzial mi ze te wtryski sa jeszcze malo na rynku i ze sa nierozbieralne czyli z czyszczeniem lub naprawa ich bedzie problem co o tym sadzicie ? ile jeszcze razy bedziesz pytal, masz nerwice natrectw? kolo jak sie nieznasz to sie zamknij !!!! sam masz nerwice !!! i mi kozaku pokasz kiedy sie pytalem czy wtryski hana sa rozbieralne , zegnam jednak masz nerwice... faktycznie zegnaj, popros tez admina o usuniecie swojego konta to juz wszystko co masz do powiedzenia zaloz sobie valteki twoj gazownik bedzie je mogl naprawiac co 5 tys km i nie bedzie mial frustracji...
maxus24 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 niechce tego syfu a po drugie to jeszcze niemam gazownika poprostu pewien gazownik jak do niego dzwonilem to mi powiedzial ze tych hana sie nierozbiera
marioximus Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 No ale Kolego, może ich nie trzeba rozbierać...
maxus24 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 No ale Kolego, może ich nie trzeba rozbierać... no tak teraz nietrzeba , ale co bedzie po kilku dziesiecu tys kilometrow jak sie zasyfia ?
HarryH Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 sam mam od 6 miesięcy mam te wtryski i zero problemów, najważniejsze to dobry filtr fazy lotnej a jak przyjdzie Ci je czyścić to jest zakład który czyści kehiny i na pewno też wyczyszczą hanę, bo hana to podróbka kehinów, polecam forum lpg-forum.pl tam znajdziesz dobrego gazownika ze swojej okolicy pozdrawiam
maxus24 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 sam mam od 6 miesięcy mam te wtryski i zero problemów, najważniejsze to dobry filtr fazy lotnej a jak przyjdzie Ci je czyścić to jest zakład który czyści kehiny i na pewno też wyczyszczą hanę, bo hana to podróbka kehinów, polecam forum lpg-forum.pl tam znajdziesz dobrego gazownika ze swojej okolicy pozdrawiam ok rozumiem dzieki
Roboform550 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Polecam Hanę sam ją montuję u siebie od roku czasu i żadnych reklamacji a silniczki chodzą miodzio....jak dla mnie najlepszy wtryskiwacz na rynku w bardzo przystępnej cenie...
Rekomendowane odpowiedzi