K2 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam Wymieniłem właśnie tarcze i klocki przednie, oraz tarcze tylne bez wymiany kolcowó ponieważ klocki wymieniam miesiąc wcześniej i teraz przód jest tip top a tył hamuje zapewne to przez to ze nie wcislem tłoczka do środka teraz pytanie czy to się wyreguluje samo czy muszę ściągać i wciskać tłoczka zaznaczam ze zaciski weszły twardo nie obyło się bez użycia wyższej siły ale bez przesady delikatnie stuknąwszy młotkiem kilka razy wskoczyły za wszystkie wypowiedzi i wskazówki dziękuje
ryszard1961 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 skoro do tej pory nie cofnęły sie to raczej bez powtórnego demontażu się nie obejdzie
K2 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 ma ktoś jakiś sposób wciśnięcia ich ???
MATIUS Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 tylny tłoczek jest wciskano wkręcany ...
domjenick Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 zadajesz pytanie,na które odpowiedzi na Forum jest mnóstwo
K2 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 można zamknąć tłoczki po ostygnięciu pościły i same się dopasowały p.s moderator spam robi niesłychane jak to już wiem skąd macie tyle postów za odp typu szukaj dziękuje
domjenick Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 p.s moderator spam robi niesłychane jak to już wiem skąd macie tyle postów za odp typu szukaj dziękuje spam to robisz Ty,powielając tematy poruszane wieki temu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=77289.0 ,postów mamy wiele,bo sporo czasu TU jesteśmy,niektórzy od samego początku,a jeszcze jedna tego typu, sarkastyczna uwaga w kierunku jakiegoś moderatora i konsekwencją tego będzie to,że przez jakiś czas to My będziemy decydować,czy Twoje posty się tu pokażą,czy nie-przynajmniej na jakiś czas
K2 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 ok rozumiem wiec "Panie" modzie czy mógłbyś zamknąć temat napisałem wyżej ze problem rozwiązany
DiAMOND Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Nie koniecznie tłoczek może być prowadnica, miałem kiedyś problem i po wymianie prowadnicy jest OK
Rekomendowane odpowiedzi