Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grill w stylu RS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W realu nie jest źle jak za tą cenę :wink4: Miałem taki grill dwa tygodnie zmieniłem na ori RS

Opublikowano

ile dałeś za ori cośok 500zł?

Opublikowano

dałbyś za grill do b5 500zł? :co:

za swój dałem 300, co już wydawało mi się chorą kasą jak za kawałek plastiku :decayed:

Opublikowano

tyle na allegro chodzą 500-600, z chęcią bym łyknoł za 300 ori ale nie ma skąd :confused4:

Opublikowano

dałem 400

Opublikowano

namierzyłeś juz taka siatke??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że ja miałem farta - po prostu przełożyłem swój od wujka :decayed: Jemu się bardziej podobał mój ori z dodanymi chromami :naughty:

Opublikowano

Widzę, że ja miałem farta - po prostu przełożyłem swój od wujka :decayed: Jemu się bardziej podobał mój ori z dodanymi chromami :naughty:

co farciarz :decayed:

Opublikowano

Medik i David z takimi jezdza :wink4:

Opublikowano

Hmm zaczynam się interesować bardzo tym grillem, u Medika wygląda całkiem całkiem.. Może zamówi się za jakiś czas i zobaczy jak to będzie się prezentowało na aucie na żywo?

Coraz bardziej mam na to ochotę :kox:

Opublikowano

HA !! i ja sie pochwale, co prawda nie takim fartem jak murdi, ale tez fartem zdobylem podrobe grilla z rsa,a mianowicie:

3tyg temu podjezdzam pod pewien market i widze zwykla, najzwyczajniejsza na kołpakach a'czwóreczke z grillem a'la rs4.

długo się nie zastanawiając wziąłem i napisałem kartkę o treści mniej więcej: witam, jeestem zainteresowany odkupieniem grilla tudzież wymianą na orginalny z dopłatą z mojej strony, mój nr tel itd.

dzwoni do mnie wieczorem człowiek i mówi że nie jest zainteresowany, bo już się przyzwyczaił i tyle.

to ja gościowi opowiadam, że jestem totalnym audimaniakiem, mega pieszczę swoje auto, udzielam sie w klubie a4 itd i bardzo mi na takim grillu zależy. w końcu człowiek się zgodził, podjechałem do niego, oddałem swój stary grill, dorzuciłem 5dych i jest git, mam grill a'la rs4, teraz tylko w weekend pomaluję ramke w czarny mat i wrzucę tu zdjęcia

Opublikowano

HA !! i ja sie pochwale, co prawda nie takim fartem jak murdi, ale tez fartem zdobylem podrobe grilla z rsa,a mianowicie:

3tyg temu podjezdzam pod pewien market i widze zwykla, najzwyczajniejsza na kołpakach a'czwóreczke z grillem a'la rs4.

długo się nie zastanawiając wziąłem i napisałem kartkę o treści mniej więcej: witam, jeestem zainteresowany odkupieniem grilla tudzież wymianą na orginalny z dopłatą z mojej strony, mój nr tel itd.

dzwoni do mnie wieczorem człowiek i mówi że nie jest zainteresowany, bo już się przyzwyczaił i tyle.

to ja gościowi opowiadam, że jestem totalnym audimaniakiem, mega pieszczę swoje auto, udzielam sie w klubie a4 itd i bardzo mi na takim grillu zależy. w końcu człowiek się zgodził, podjechałem do niego, oddałem swój stary grill, dorzuciłem 5dych i jest git, mam grill a'la rs4, teraz tylko w weekend pomaluję ramke w czarny mat i wrzucę tu zdjęcia

Wrzuć fotkę jak teraz wygląda! :decayed: Potem pochwalisz się malowaniem :cool1:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 22:35_________________________________________________Swoją drogą pytanie do estetów.. Srebrny sedan. Chrom jest TYLKO na ori grillu. Chyba nie będzie źle wyglądało jak ramka wokół grilla będzie czarna? Pytanie w zasadzie tyczy się tego grilla a'la RS4.. Bo w ori był satynowy z tego co wiem.

Opublikowano

Nie warto. Też o to pytałem 5 minut temu i mówią że nie ma sensu :-)

Opublikowano

Nie warto. Też o to pytałem 5 minut temu i mówią że nie ma sensu :-)

Ale nie warto malować w satyne? Czy nie warto w czerń? :decayed:

Opublikowano

jeżeli masz ramkę to jest ori rs a nie podróba