Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Ile mozna kartonów papierosów miec przy sobie w przejazdach po krajach UE?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć ile kartonów papierosów mogę zabrać ze sobą do Holandii ? :evil:

Opublikowano

Ile chcesz :polew: a tak na poważnie to jeden karton na jedną osobę :wink4:

Opublikowano

Ludzie mówią ze 4 sztangi, ale ile w tym prawdy.

Opublikowano
  • Autor

Orientujecie się po ile są fajki Marllboro czerwone lub light w Holandii? Bo się zastanawiam po ile mogę je opchnąć

Opublikowano

Możesz zabrac 4 ramy.. Ruskich nawet się nie dotykaj :cool1:

Marloboro czerwone w miękkim chodzą średnio w DE po 3,3 €

Opublikowano

majuDJ gdzie jestes w holandii;> sorry za of

Opublikowano

800szt. Papierosów na lebka czyli po 4 sztangi

Opublikowano

do anglii 3600 co daje 18 wagonów, ale w razie czego musisz udowodnic ze masz je dla siebie. Kuzyn opowiadał, że ostatnio jak leciał wzieli gościa i kazali mu zapalić, zaczął się krztusić i już go mieli

najlepsze że to tylko samolotem mozna taka ilosc, jadac autem przez niemcy itp to musisz pilnować ilości jaką mozna w niemczech

Opublikowano

Możesz zabrac 4 ramy.. Ruskich nawet się nie dotykaj :cool1:

Marloboro czerwone w miękkim chodzą średnio w DE po 3,3 €

Hmm no to się pozmieniało, bo ja 2 lata temu regularnie jezdziłem do Holandii busem i można było mieć tylko 1 karton, zawsze brało się więcej i dawało komuś kto nie wiózł wcale.

W Holandii wtedy Marlboro chodziły już 3,6 euro, ja sprzedawałem ruskie po 2 euro :polew:

Opublikowano
  • Autor

Będę od 1 lipca w Amsterdamie. Biorę jeden karton, wolę nie ryzykować :)

Opublikowano

200 sztuk czyli 10 paczek... jak cię złapią w Niemcowni to za ponad normę zapłacisz 5 euro za paczkę...

Opublikowano

200 sztuk czyli 10 paczek... jak cię złapią w Niemcowni to za ponad normę zapłacisz 5 euro za paczkę...

Czyli miałem racje :mysli::tongue4:

Opublikowano

.. miałeś.. pracuję w Norwegii od 5 lat w systemie rotacyjnym 4 tyg. w pracy - 2 tyg. w domu - latam do pracy samolotami .. czasami 2 chociaż zdarzało się, że 4.. i zawsze było 200 szt. i liter :kox: .. czasami przy dobrym celniku udaje się z 2 "wagonami"... a jak nie to 300 NOK (ok.150 pln-ów) za "sztangę" i 300 NOK za "wódziana" ... no i oczywiście konfliskata.. parę razy znajomych co jeździli samochodami "trzepali" u Niemiaszków i tam dają 5 euro za paczkę .. od 1 czerwca Dania wróciła do systemu granicznego.. chociaż w piątek wracałem samochodem i nie było nikogo na granicy we Flensburgu... ja zawsze wożę 35 paczek .. karton w oryginale i reszta pochowana po paczce w kieszeniach i 12 w "laptopie"... :gwizdanie:.. a teraz byłem 8 tygodni samochodem i "dało radę" 6 "wagonów".. :kox: .. "linków" .. to do "laptopa" weszło 24 paczki... :gwizdanie:

Opublikowano

.. miałeś.. pracuję w Norwegii od 5 lat w systemie rotacyjnym 4 tyg. w pracy - 2 tyg. w domu - latam do pracy samolotami .. czasami 2 chociaż zdarzało się, że 4.. i zawsze było 200 szt. i liter :kox: .. czasami przy dobrym celniku udaje się z 2 "wagonami"... a jak nie to 300 NOK (ok.150 pln-ów) za "sztangę" i 300 NOK za "wódziana" ... no i oczywiście konfliskata.. parę razy znajomych co jeździli samochodami "trzepali" u Niemiaszków i tam dają 5 euro za paczkę .. od 1 czerwca Dania wróciła do systemu granicznego.. chociaż w piątek wracałem samochodem i nie było nikogo na granicy we Flensburgu... ja zawsze wożę 35 paczek .. karton w oryginale i reszta pochowana po paczce w kieszeniach i 12 w "laptopie"... :gwizdanie:.. a teraz byłem 8 tygodni samochodem i "dało radę" 6 "wagonów".. :kox: .. "linków" .. to do "laptopa" weszło 24 paczki... :gwizdanie:

:polew: każdy sposób dobry :good:

Opublikowano

Reasumując to proponowałbym zapytać się Tomka Hajty, on wie ile papierosów można przewozić przez granice :polew:

Opublikowano

Reasumując to proponowałbym zapytać się Tomka Hajty, on wie ile papierosów można przewozić przez granice :polew:

:mysli: przemycał czy co? :kox:

Opublikowano

na dlugo;> do roboty czy na wakacje;> ahhh ten Amsterdam :embarrassed: :embarrassed: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

na dlugo;> do roboty czy na wakacje;> ahhh ten Amsterdam :embarrassed: :embarrassed: :kox: :kox:

Do roboty od 1 lipca do 15 września będę na bank, a możliwe że pobyt mi się przedłuży.

Opublikowano

To daj cyne jak sie tam na spocie pojawisz- moze zjawie sie i zrobimy cos wiekszego... :decayed:

Sorry za OT