RS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 A tego 550 to na jakiej plytce znajde?
RS Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 wlasnie tak sie zastanawialem- tylko nie wiem jaki to rok jej jest 04/05 czy 06 (tej co mam)
puchaty106 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Panowie potrzebuje waszej pomocy bo tez chcem wgrac TV FREE mam juz nagrana plytke ale nie chce sie aktualizowac w RNS-E co jeszcze potrzebuje. Moj soft to SW 0750 HW H44
domin79 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ..potrzebujesz vaga ustawiasz kanał 97 na 1 i pakujesz płytke tu dokładny opis co zrobić http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0
puchaty106 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Mam pytanko do aktualizacji softu bo chcialbym wgrac ten soft z TV FREE ale mam problem bo mam nowszy soft 750PL a plytka sama sie nie odpala wiec potrzeba VAG a ja go jeszcze nie mam i pomyslalem ze moze jednak mozna oszukac troche te radio i plik " INDEX.TXT " zmienil bym numer softu na np 751 to czy to bylo ok czy jednak bedzie zonk?
RS Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Mam pytanko do aktualizacji softu bo chcialbym wgrac ten soft z TV FREE ale mam problem bo mam nowszy soft 750PL a plytka sama sie nie odpala wiec potrzeba VAG a ja go jeszcze nie mam i pomyslalem ze moze jednak mozna oszukac troche te radio i plik " INDEX.TXT " zmienil bym numer softu na np 751 to czy to bylo ok czy jednak bedzie zonk? Wybacz, ale nie moglem sie powstrzymac- nic mi o tym nie wiadomo- ale raczej nie robilibysmy tego tak jak robimy gdyby bylo to latwiejsze.
Rekomendowane odpowiedzi