Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] RNS E - kłopoty po wgraniu softu - TV FREE-ROZWIAZANE!!! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tego 550 to na jakiej plytce znajde?

Opublikowano

..stara płyta z mapą 2005r :naughty:

Opublikowano

wlasnie tak sie zastanawialem- tylko nie wiem jaki to rok jej jest 04/05 czy 06 (tej co mam)

Opublikowano

Panowie potrzebuje waszej pomocy bo tez chcem wgrac TV FREE mam juz nagrana plytke ale nie chce sie aktualizowac w RNS-E co jeszcze potrzebuje. Moj soft

to

SW 0750

HW H44

Opublikowano

Mam pytanko do aktualizacji softu bo chcialbym wgrac ten soft z TV FREE ale mam problem bo mam nowszy soft 750PL a plytka sama sie nie odpala wiec potrzeba VAG a ja go jeszcze nie mam i pomyslalem ze moze jednak mozna oszukac troche te radio i plik " INDEX.TXT " zmienil bym numer softu na np 751 to czy to bylo ok czy jednak bedzie zonk?

Opublikowano

Mam pytanko do aktualizacji softu bo chcialbym wgrac ten soft z TV FREE ale mam problem bo mam nowszy soft 750PL a plytka sama sie nie odpala wiec potrzeba VAG a ja go jeszcze nie mam i pomyslalem ze moze jednak mozna oszukac troche te radio i plik " INDEX.TXT " zmienil bym numer softu na np 751 to czy to bylo ok czy jednak bedzie zonk?

:polew:

Wybacz, ale nie moglem sie powstrzymac- nic mi o tym nie wiadomo- ale raczej nie robilibysmy tego tak jak robimy gdyby bylo to latwiejsze.