marcR Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mam problem z odpaleniem mojej a4. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce nie pali się żaden wyświetlacz (fis, licznik km, data) świecą tylko kontrolki airbag, check i aku. Rozrusznik nie kręci tylko słychać cewkę bendiksa jak cyka z częstotliwoscią 5 razy na sec. Ktoś spotkał się z takim problemem?
marcR Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie, akumulator jest naładowany.
marcR Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzisiaj po południu podłącze go do Vaga. Jaki automat ?
addassko Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 vag powinien pokazac co i jak ale dziwny temat tez pierwsze pomyslalem aku... daj znaka co Ci na vag`u wyskoczylo, powodzenia
Silverse Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzisiaj po południu podłącze go do Vaga. Jaki automat ? Hej, jeśli chodzi o automat to wydaje mi się, ze kolega miał na myśli - "zespół sprzęgający" . Tu więcej info: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bendiks tez kiedyś miałem takie awarie tylko ze w FSO 1500
ryszard1961 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 jako żywo chodzi mi właśnie o zespół sprzęgający
Rekomendowane odpowiedzi