Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czołem pany

dziś podczas biegu i słuchania muzyczki przyszło mi na myśl, żeby się was zapytać czego słuchacie podczas biegania

może akurat coś mi podpasuje.

dzisiaj słuchałem muzyczki z filmu The Lincoln Lawyer

jest tam min. ta muzyczka

:>

podrzućcie czego słuchacie

natomiast w kwestii butów polecam wizytę w jakimś w miarę poważnym sklepie sportowym (decathlon, intersport, lub co tam macie)

i zbadanie przede wszystkim jaki rodzaj stopy macie (jak biegacie)

ja byłem święcie przekonany że mam stopę neutralną a okazało się że jestem nadpronatorem

(i to się zgadza po wytarciach na podeszwach butów), i dopiero wtedy można pod nogę dobrać buty.

jeżeli ktoś biega powiedzmy po 1-2 km ze 2 czy 3 razy w tygodniu to w złych butach nic nie odczuje

ale jak ktoś pyka ponad 30 km tygodniowo to uwierzcie że w złych butach można się kontuzji nabawić

pozdro 4all

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, wtak jak mówi kolega, buty trzeba kupić w profesjonalnym sklepie, gdzie mają mate na którą sie wchodzi i widac odcisk stopy.

Co do muzyki, to ja akurat nie słucham niczego, słucham otoczenia :)

Opublikowano

Kiedyś miałem nagrane parę piosenek i zawsze włączałem od tej samej na początku biegania, wiedziałem wtedy jakie mam tempo, ale zepsuły mi się słuchawki. :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Kiedyś miałem nagrane parę piosenek i zawsze włączałem od tej samej na początku biegania, wiedziałem wtedy jakie mam tempo, ale zepsuły mi się słuchawki. :confused4:

hahah :good:

Opublikowano

dokładnie, wtak jak mówi kolega, buty trzeba kupić w profesjonalnym sklepie, gdzie mają mate na którą sie wchodzi i widac odcisk stopy.

W poznaniu w intersporcie w M1 mają taka matę?

Opublikowano
  • Autor

W poznaniu w intersporcie w M1 mają taka matę?

tak mają, kupiłem tam asicsy za 150zł i 2lata w nich smigam

Opublikowano

robi sie chlodniej nareszcie :) wole biegac jak jest zimniej troszke, dzisiaj dyszka lajtowo

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

co jecie przed półmaratonem lub maratonem?

Opublikowano

ja zjadlem przed maratonem sushi wieczorem a rano przed startem banana i biszkoptow pare :good: i bylo ok

Opublikowano
  • Autor

ja zjem na sniadanie ryż z jabłkami i herbate z miodem

przed biegiem snikersa

na 10km zel na 16 zel

i pójde na swój rekord

zawody w zbąszynku teraz w niedziele[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 11:49_________________________________________________

ja zjadlem przed maratonem sushi wieczorem a rano przed startem banana i biszkoptow pare :good: i bylo ok

startujesz w maratonie poznańskim albo warszawskim?

Opublikowano
startujesz w maratonie poznańskim albo warszawskim?

nie dam rady za malo mam nabiegane w ostanich miesiacach ale na 1 kwietnia jade do Warszawy na połówkę jak wszystko dobrze sie ulozy

do Poznania troche za daleko tym bardziej ze z rodzinka jezdze na takie imprezy

a3154f059cd4d341m.jpg

to akurat z połówki w Warszawie :)

ja zjem na sniadanie ryż z jabłkami i herbate z miodem

upewnij sie ze twoj zoładek to przyjmie bez wiekszych problemow bo jak cie na 20 km pogoni to masz przesrane doslownie i w przenosni

Opublikowano
  • Autor

w sumie masz racje, nie bede za dużo kombinował, dam tak jak zawsze jajecznice albo ryż z cukrem [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 17:20_________________________________________________półmaraton zbaszyński 1:48:57 :)

Opublikowano
półmaraton zbaszyński 1:48:57

super gratulacje daj jakies zdjecie

panowie na jakich stronach siedzicie najczesciej, oczywiscie zwiazanych z tematyka biegania hehe

Opublikowano

Panowie - kiedy najlepiej biegać? Rano czy wieczorem? Jeśli rano to godzina 5 a wieczorem to koło 19-20. Też bym sobie pobiegał i już nie raz miałem konkretne chęci ale zamiast tego zostałem wyciągnięty na browar. Także chyba najlepiej samemu biegać :P

Opublikowano

to zależy od ciebie kiedy chcesz biegac

ja zdecydowanie wole biegac wieczorem nawet gdyby to mialo byc kolo 22

rano o 5 tej nikt mnie z lozka nie wyciagnie, jestem nieprzytomny nie mowiac juz o bieganiu

a jak lepiej dla organizmu to nie mam pojecia

Opublikowano

no właśnie też byłoby mi ciężko o 5 rano.. ale z kumplem gadałem co biega i mówi, że wieczorem nie ma sensu.. oO

Opublikowano

Ja biegam rano, ale z racji tego, że prowadzę raczej nocny tryb życia, to biegam przed snem i powiem, że jest :good:. Znacznie lepiej się śni.

Opublikowano

jak biegacie dla siebie to wszystko jedno, chociaz rano przed pierwszym posilkiem ciezko sie biega komus kto glownie biega wieczorem i po poludniu. organizm sie przyzwyczaja sie do wysilku w okreslonych godzinach i jak ktos sie przygotowuje do startu rano to powinien sie przyzwyczaic do biegania rano.

Opublikowano

zgadza sie.Kilka razy buegałem rano przed śniadaniem i jest na prawdę duzo ciężej. Najlepiej idzie mi to w południe przed obiadem :)