Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
nie nie taki był plan

prowadziłeś ekip do danego km??

Opublikowano

kierował kumpli w określonym czasie..i zszedł z trasy na 27 km nie dlatego że nie mógł dalej biec ale bieg w ramach treningu (wybiegania) przed orlenem maraton. tak się robi :)

Opublikowano

no własnie. jutro szybka dycha i w niedziele orlen. zaczyna się nerwówa ;)

Opublikowano
no własnie. jutro szybka dycha i w niedziele orlen. zaczyna się nerwówa ;)
tydzień przed maratonem w ogóle nie biegasz?

---------- Post dopisany 14-04-2013 at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2013 at 23:04 ----------

...dwa tygodnie do pierwszego Maratonu i teraz pytanie do bardziej "doświadczonych" w długich biegach

-pierwsza opcja, to delikatny trening -dzisiaj ok.20km, wtorek i czwartek 8/10km, z uwagi na kontuzje nogi (m. czworogłowy) i 15km w niedzielę przed Maratonem,a ostatni tydzień, to dosłownie trucht we wtorek i czwartek po 5km i do niedzieli odpoczynek, bo noga na prawdę mnie boli, ale tylko przed biegiem, bo jak przebiegnę jakieś 5km-to już nie czuje tego...wiem, ze za wiele już nie zmienię, ale nie chcę niczego spieprzyć czymś, co mnie całkowicie wykluczy...

druga opcja-to odpuścić tydzień przed i tylko w czwartek walnąć lekkie 5/7 km, a ten tydzień zrobić na rowerze, bo przecież nie obciąży to tak mięśnia, jak bieg?

jakieś porady?

Opublikowano
  • Autor

w tydzień już formy nie zbudujesz, więc odpuść, bo przeciążysz mięsień jeszcze bardziej i będzie lipa. Kumpel miał to samo o czym Ty piszesz z nogą i miesiąc przerwy musiał zrobić, dlatego odpuść i najwyżej 2 lekkie treningi przed. Do teg dużo magnezu i potasu czyli pomidory :)

Opublikowano
w tydzień już formy nie zbudujesz,

tego jestem w pełni świadomy:wink:

zrobię sobie lekki trening dzisiaj i odpuszczę z intensywnością-i tak trzeba się zregenerować, to czy to będzie 7, czy 10 dni-raczej już nie robi wielkiej różnicy, a można na prawdę wszystko spaprać...

---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

no i pojechałem na rowerku i...w połowie zatrzymałem się, bo jakiś gościu szedł od pociągu i przewrócił się, uderzył głową w asfalt, więc Mu pomagałem-godzinę czasu na Ambulans czekaliśmy:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: a ja myślałem, że takie rzeczy tylko w Polsce...no jak by miał zawał-to po chłopie by było...

Opublikowano
  • Autor

najważniejsze, że przeżył

Opublikowano

Tydzień przed maratonem

Dziś 8km + 5x100

Jutro 16km spokojnie

Czwaretek 10km + 8x100

Sobota 6km

Niedziela trzymać kciuki :-)

Opublikowano
  • Autor
Tydzień przed maratonem

Dziś 8km + 5x100

Jutro 16km spokojnie

Czwaretek 10km + 8x100

Sobota 6km

nieźle dajesz, możesz rozpisać dokładniej te interwały, bo chce to w trening wprowadzić

Opublikowano

W instrukcji jest 5x 100 metrów swobodne przyspieszenia, ja w tym czasie odpoczywam też 100 metrów.

Opublikowano

:wink: do niedzieli chyba się jeszcze odezwiesz?

Opublikowano

No raczej....

Opublikowano

Witajcie!

Niedawno tutaj dołączyłem i także jestem miłośnikiem biegania.

A może ktoś z Was trenuje koło jeziorka kierskiego i chciałby biegać razem??

Moje wyniki możemy przemilczeć.

Co do najbliższych startów to Cracovia Maraton i Półmaraton w Białymstoku

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie, i biegowej i drogowej :-)

Opublikowano
  • Autor

jezioro kierskie (kiekrz) Poznań??

Opublikowano

dzisiaj rano dowiedziałem się o zamachu w Bostonie-za tydzień maraton w Londynie i władze już lekką panikę mają... szkoda tego chłopczyka, co zginął-przyszedł popatrzeć na ojca...

BOMBY W BOSTONIE: Zginął 8-letni chłopiec - czekał na MECIE NA TATĘ - DRASTYCZNE ZDJĘCIA +18. bomba, Boston, BOSTON OFIARY ZAMACHU, maraton, USA, zamach bombowy, zamach w Bostonie - Bomba, Boston, Boston Ofiary Zamachu, Maraton, Usa, Zamach Bombowy,

Opublikowano
  • Autor
dzisiaj rano dowiedziałem się o zamachu w Bostonie-za tydzień maraton w Londynie i władze już lekką panikę mają... szkoda tego chłopczyka, co zginął-przyszedł popatrzeć na ojca...

BOMBY W BOSTONIE: Zginął 8-letni chłopiec - czekał na MECIE NA TATĘ - DRASTYCZNE ZDJĘCIA +18. bomba, Boston, BOSTON OFIARY ZAMACHU, maraton, USA, zamach bombowy, zamach w Bostonie - Bomba, Boston, Boston Ofiary Zamachu, Maraton, Usa, Zamach Bombowy,

no masakra, zobacz to

Explosions at the Boston Marathon - YouTube

Opublikowano

...w sumie-miejsce-jak każda inna sportowa impreza-dużo ludzi, w miarę mały ładunek, który i tak swoje zrobił, dobrze, ze "tylko tyle", bo mogło być ostrzej...

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

jak tam |Tomek-stres masz przed "Orlenem"?

Opublikowano

Musze wyjechać na dwa dni i nie odpocznę.

Piątek mam wolny, sobotę też wypocznę.

Stres będzie rano ;)

Opublikowano

ja mam wolne-powinienem planowo biec dzisiaj, ale odłożyłem to na jutro, a i tak się okaże jutro, czy nie potrzeba więcej wypoczynku...szkoda by było zaprzepaścić tyle tygodni treningu i nie pobiec za 2 tygodnie...

Opublikowano
  • Autor
ja mam wolne-powinienem planowo biec dzisiaj, ale odłożyłem to na jutro, a i tak się okaże jutro, czy nie potrzeba więcej wypoczynku...szkoda by było zaprzepaścić tyle tygodni treningu i nie pobiec za 2 tygodnie...

będzie dobrze, odpoczynek się przyda, poczujesz świeżość :))