Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki pulsometr do ok 1000 zł polecacie z gps?

Opublikowano

ja polecił bym garmina, bo sam takiego używam,

Opublikowano

Mam na oku FR 220 i FR 620 czy może coś innego?

Opublikowano

zależy do czego to ma służyć, jeśli tylko do biegania- to na pewno im nowszy, tym lepszy, chodzi o dokładność pomiarów i szybkość GPS, bo jeśli też chcesz z tym pływać, to 310XT, 910XT

Opublikowano

310 i 910 wizualnie mi nie odpowiadają bo pulsometr ma też służyć na codzień jako zegarek.

Opublikowano

no to fakt, troche sporych rozmiarów one są :lol: i do codziennego użytku- raczej nie bardzo, bo bateria utrzymuje sie w granicach 20 h w moim 310XT, a jak z baterią w 620? wiesz cos więcej, oprócz tego, co można poczytać?

Opublikowano

Jedynie z opinii że faktycznie tyle co podaje producent 10 h na gpsie i 5-6 tygodni bez gps. Zamówiłem 220 ale wciaż myśle czy nie wymienić na 620.

Opublikowano

ja bym brał nowszy, bo i lepsza technologia na pewno :wink:

Opublikowano

Nowsze są i 220 i 620 weszły w tym samym czasie z tym, że 620 jest klasę wyżej i cena większa bo ma wifi i trochę więcej funkcji a i kolor ładniejszy. 220 powiedzmy mogę go mieć za 800 zł https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/wearables/10002/forerunner-220/prod129397.html a 620 1100 zł https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/wearables/10002/forerunner-620/prod122785.html

Edytowane przez mlodyabc

Opublikowano

300 róznicy- niby dużo, bo w takich sprawach- co miesiąc może się pojawić coś nowego/lepszego, tutaj musisz zdecydować, co będziesz z nim robić i czy funkcje, jakie ma w pełni będa wykorzystane, bo płacić za coś, czego sie nie użyje- to raczej mija się z celem :wink:

Opublikowano

Poradźcie coś :)

Stoje przed wyborem kupna butów do biegania. Biegam po asfalcie i waze 105 kg. Potrzebuje dobrej amortyzacji ale bez przesady. Mam te pary na oku linki:

http://www.runnersclub.pl/product-pol-22605-buty-do-biegania-meskie-ASICS-GEL-LYTE33-3.html

http://www.runnersclub.pl/product-pol-22800-buty-do-biegania-meskie-REEBOK-REALFLEX-RUN-2-0-TEMPO-V60466.html

Opublikowano
  • Autor

To nie są buty dla ciężkich biegaczy, przejdz się do jakiegoś profesjonalnego sklepu, tam doradzą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj w Londynie maraton- ktoś próbuje?

Opublikowano

biegacie coś, czy leżycie z piwem w ręku? :lol1:

Opublikowano

Ja się tak zapuściłem że szkoda gadać, trzeba się wziąść za siebie. Teraz mam kupę roboty w ogrodzie i jakoś nie chcę mi się później.

Opublikowano
  • Autor

biegacie coś, czy leżycie z piwem w ręku? :lol1:

szykujemy się do IM w Gdyni, a za 3 tygodnie początek zabawy w Sierakowie:)

Szosa dostała nową kierę czasową, do tego nowy napęd 2x10 siedzenie adamoo i jest ogień

Opublikowano

ja za dwa tygodnie sprint

Opublikowano
  • Autor

ja za dwa tygodnie sprint

jakie to dystanse??