Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa biegaczy, triathlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to poleciałeś teraz po bandzie :lol1:

Opublikowano
  • Autor

no szczególnie z ilością czasu na treningach, ktore powinienem robić, a które robie. Mam 1 dzienie, teraz bez biegania, zastepuje je pływaniem, bo mi achilles sie przeciążył. Macie jakieś sposoby na niego?

Opublikowano

Macie jakieś sposoby na niego
mało ruchu, lub usztywnić, masaz i rozciąganie, ale wiadomo, że najlepiej z jakimś fizjoterapeutą to trzeba skonsultować- nie bój się ich- nie pogryzą, a samemu, to się nie wyleczysz :lol1:

ja w tym roku próbuje poprawić czas na sprincie, choć będzie ciężko, bo Brytyjska organizacja TRI, zmieniła zasady i na sprintach, w basenach jest teraz 400m, a nie, jak było 500, robią max trzy grupy, po każdej grupie- przerwa, czyli najpierw najwolniejsi- czyli ja i reszta emerytów, potem średniaki i oczywiście PROsi, co rok temu wyskoczyli z basenu, jako ostatni, a skubaniec jeden na ostatnim rondzie, przed T2 jeszcze mnie wyprzedził na rowerze... :facepalm::grin: to w maju :wink4:

potem w czerwcu olimpijka na jeziorku, ale to będzie inny wysiłek, bo sprint, to każdy wali "pralkę" w basenie na maxa, bo krótki dystansik, tam już będzie dłużej, choć wariatów nie braknie, by pocisnąć, jak torpeda :lol1: to będzie debiut na otwartym akwenie i w piance, trzeba będzie się przeprosić z Morzem i popływać troszku :kox: , tylko, żeby to trochę cieplejsze było, to bym nic nie mówił, a to zimne jest tak, ze jaja urywa... :facepalm:

Opublikowano

Co prawda zaczynam z bieganiem (nie lubię biegać) dzisiejszy dystans 8,06km czas 42,50min. Jak na razie jestem zadowolony :)

Opublikowano

Jak na razie jestem zadowolony
tylko nie rób nic na siłę, bo robić coś, co nie sprawia przyjemności, lub wręcz powoduje niechęć- to torturowanie samego siebie... :lol1:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie w tym roku 4 ćwiartki (w tym jedna szfateta) i poza tym troche biegania na dlugich. ogolnie najwiecej tyram na basenie bo to u mnie slabszy punkt.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Wybrałby się ktoś na runmageddon wrocław 30 lipaca?? Mamy na tą chwilę 4 osoby w drużynie - cel przebiec i się dobrze bawić :wink:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, czy ktoś ma dojście do papci shimano?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1:36:40 sprint dzisiaj- 5 minut lepiej, niż w zeszłym roku, pod wiatr i tylny zacisk od hamulca zaciśnięty cały czas :facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie jak tam wyniki

u mnie życiówka 1/2 w Sierakowie w 5:12:50

w sobotę 1/4 , za tydzień w niedzielę olimpijka, a za 38 dni pełny

Opublikowano

ja tam "połówkę" w sierpniu robię- to nie wiem, jaka życiówka będzie- Zbyszek- podaj wyniki poszczególnych, jak z rowerem i połówką? a na pełny dystans- jaki czas obstawiasz i to będzie pod flagą IM?

Opublikowano
  • Autor

317 302 M30-34 70 00:38:53 00:06:18 02:29:55 00:02:25 01:56:22 05:13:53

Pełny jest pod flagą challenge, i są to mistrzostwa europy na długim, obstawiam koło 12-13h

Opublikowano

Pełny jest pod flagą challenge, i są to mistrzostwa europy na długim, obstawiam koło 12-13h
no to powodzenia :wink4: moja "połówka" będzie http://www.castlestriathlon.co.uk/ nie ma offcut time'ów, co mi pasuje, bo wolno pływam
Opublikowano
  • Autor

dzięki szefie, również powodzenia

Opublikowano

trochę czasu jeszcze jest, trzeba sie przygotować, bo to juz nie przelewki jakieś, tylko porządny dystans :lol1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Biegam 3 razy w tygodniu po 7 km po asfalcie. Ale muszę kupić nowe buty w cenie do 300 zł.

Mam coś na oku ale proszę was o opinie i co będzie odpowiednie :)

http://allegro.pl/buty-nike-air-max-2015-granatowe-698902-402-r40-45-i6300461809.html

Chciałbym aby amortyzacja była jak najlepsza ale niestety bariera pieniężna.

Opublikowano

ja cały czas biegam w Nike'ach, kilka par już zużyłem po asfalcie głównie- ale dobra rada- podejdź do sklepu i przymierz- nie kupuj butów do biegania on line :wink4: zakładasz i sie przejdź po sklepie- coś nie pasuje- nie bierz, nie licz, że się rozejdą- dzisiaj buty są robione w większości ze sztucznych materiałów, przyjaznych dla skóry- mają przylegać do nogi, jak skarpeta, jeśli nie przylega i coś uwiera- oznacza to, że dany typ buta- nie jest dla Twojej anatomii stopy- szukaj wtedy innego rozwiązania

Opublikowano

W przyszłym tygodniu postaram się kupić buty i zrobię tak jak piszesz, żeby przymierzyć w sklepie. Ale celować głównie w markę nike?

Opublikowano

niekoniecznie- ja akurat jestem przywiązany do nike, bo mi pasują, np asics, czy puma robi w większości za wąskie z przodu, więc trzeba szukać anatomicznie najlepszych, żeby po dłuższym biegu- odciski się nie robiły, czy nawet paznokcie nie schodziły, od dłuższego czasu -jakieś prawie 3 lata używam nike vomero

https://cdn.sportsshoes.com/product/N/NIK10088/NIK10088_1000_1.jpg

nie miałem lepszych i wygodniejszych butów- owszem, mam nowe do biegania, bo co jakiś czas buty trzeba zmieniać, ale wracam do nich dosyć często :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chwile mi zeszło ale w końcu zakupiłem

http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/meskie-buty-do-biegania-air-zoom-structure-19/pid-10864821/pgid-11175727

Dla mnie bardzo miękkie ale takie chciałem. Zobaczymy co wyjdzie w praniu. Dzięki Dominik za pare wskazówek :) Pozdrawiam