sobol Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam, zeszukalem sie chyba praktycznie wszedzie, w dziale "warsztat" sa nawet pokazane wszystki 4 te silniczki, szkoda tylko, ze autor nie zrobil zdjecia ich tabliczek znamionowych stad moje pytanie/prosba - czy ktos dysponuje dokladynym numerem, wiem, ze napewno pierwsze 6 cyfr to: 132 801 xxx. mowa oczywiscie o tym z bialym ramieniem. pozdrawiam.
pre_pl Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 biały ? o którym zdjęciu piszesz "pokazane wszystkie 4 silniczki" ?
sobol Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 biały ? o którym zdjęciu piszesz "pokazane wszystkie 4 silniczki" ? mowa o watku pt. "Uruchomienie klimatronika..." cyt. z watku: "8).ponieważ miałem błędy silniczków klap rozkręciłem wszystkie cztery ich mechanizmy..." napisalem z bialym ramieniem, nie bialy: no i fotka z czterema silniczkami: fakt zle napisalem, tabliczki znamionowe sa widoczne, ale niestety do gory nogami i nieczytelne. czy ktos dysponuje tym nr fabrycznym? pozdrawiam
pre_pl Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 te numery o których Ty piszesz, to są numery Boscha... Numery Vag są inne. Jesli chodzi Ci o ten silniczek trzeci ze zdjęcia : http://upload7.postimage.org/700889/photo_hosting.html to numer jest taki : 8D1 820 511 A (8D1820511A) Jest on zdaje się właśnie w pobliżu silnika z niebieskim ramieniem.
Rekomendowane odpowiedzi