moglaj80 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales .Dzieki Marcin ty tez,dobrze modzisz rowniez dziekuje tylko ze ja jak narazie to kupuje a modzic bede w marcu juz sobie obiecalemtylko ogarne moje sobotnie zaskoczenie na zakrecie no miales pecha ,wazne ze tobie nic sie nie stalo no tak ale to tez dla tego ze siedzi quattro a calym prowokatorem to byl Lukasz ,no i oczywiscie Ty Piotrek mam na mysli zasczepienie do modzenia , Dzieki chlopaki
Piotrek81 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 Piotrek kosior autko i mody ktore wykonales .Dzieki Marcin ty tez,dobrze modzisz rowniez dziekuje tylko ze ja jak narazie to kupuje a modzic bede w marcu juz sobie obiecalemtylko ogarne moje sobotnie zaskoczenie na zakrecie no miales pecha ,wazne ze tobie nic sie nie stalo no tak ale to tez dla tego ze siedzi quattro a calym prowokatorem to byl Lukasz ,no i oczywiscie Ty Piotrek mam na mysli zasczepienie do modzenia , Dzieki chlopaki a ja od Lukasza
Piotrek81 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 po roku czasu,mala aktualizacja,wpadlo pare nowwych gratow tym razem carbony rs4 podsufitka s-line xennon z czarnymi srodkami nowa galka,krora czeka na zalozenie hamulce przod i tyl z s4 pomalowane farba Foliatec Kliknij, aby wybrać pliki logo w grila 'Ultra
Norbas Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Pięknie wyglada, fura napchane konkretnie dwa pytanka przyciski przekładałem z A3 ? Same „kapsle z ikonami „ ? Od czego ta nowa gala masz może jej nr ?
afroo. Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Przesłony szybra nie podjąłeś się wymieniać, czy nie miałeś pod ręką? Pytam bardziej pod kątem trudności jej demontażu i wymiany.
Piotrek81 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 14 godzin temu, Norbas napisał: Pięknie wyglada, fura napchane konkretnie dwa pytanka przyciski przekładałem z A3 ? Same „kapsle z ikonami „ ? Od czego ta nowa gala masz może jej nr ? dziekiprzyciski sa z a3,nic nie przekladalem w tej chwili nie dziala tylko przycisk blokowania tylnych szyb,tak jak mowsz mozna przelozyc same kapsle.. gala nie mam pojiecia z czego jest,ale wydaje mi sie z a3(ps.mam taka na sale)
Piotrek81 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 10 godzin temu, afroo. napisał: Przesłony szybra nie podjąłeś się wymieniać, czy nie miałeś pod ręką? Pytam bardziej pod kątem trudności jej demontażu i wymiany. powiem ci,ze podsufitke kupilem bez przeslony, w dniu montazu miala przyjsc zamowione kilka dni wczesniej,przyszla ale polamana ale kilda dni pozniej udalo sie dorwac inna
dekiel 13 Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Prawidłowe podejście do auta . Blaszki S4 ori z ASO ?
Piotrek81 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 19 godzin temu, dekiel 13 napisał: Prawidłowe podejście do auta . Blaszki S4 ori z ASO ? dzieki bardzoblaszki sa z forum,od kolegi Wandeja..
Rekomendowane odpowiedzi