czechu81 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Hej Kupilem jakies 2 miesiace temu. 1.9TDI AWX 2002 Elektryczny szyber/szyby z przodu Podgrzewane fotele skorzane i podgrz. lusterka Nawigacja RNS-D z tunerem TV i zmieniarka 6cd. Kolorowy FIS Pakiet oswietlenia i chrom. Felgi od 16" od A4 B8 z oponami 225/55. Chetnie dolozyl elektr szyby z tylu , czujnik parkowania , wstawil RNS-E i felgi 17". A pewnie skonczy sie na wymienie ramek na forumowe , ktore juz kupilem. To sa foty ktore wyslal mi poprzedni wlasciciel zanim kupilem.
andr3i Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 graty zakupu szyber dach super sprawa :good:ale nie kazdy go ma furka i plany z czasem napewno bedziesz chcial wiecej mocy wiec jakis soft tez napewno dopiszesz do listy modow to tylko kwestia czasu
Rafi78 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Furka jak najbardziej :good:ale te Felgi zmień jak najszybciej
czechu81 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Furka jak najbardziej :good:ale te Felgi zmień jak najszybciej Sam wzor felg to mi sie bardzo podoba. Chce takie ale wlasnie 17. Dzieki.
bzyku18_23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pogratulować zakupu. Sam szukałem takiego koloru a kupiłem czarną
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Najlepszy kolor, miałem A4 w tym kolorze przez 3 lata i jak teraz patrze na móją srebrną A4 to mnie szlak trafia.
czechu81 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 A mnie sie podoba jasniutki srebrny. Trafiła sie ta. Zamieniamy sie ?
Rekomendowane odpowiedzi