Ciepły Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witajcie! Pisze poniewaz zobaczylem dzis cos dziwnego a mianowicie mialem wilgotny rog tylnej kanapy od strony kierowcy i plastik na drzwiach i nie byla to ogromna plama i bardzo duzo wody tylko jak by ktos popryskal zraszaczem takim jak uzywa sie do moczenia prania podczas prasowania. Co najlepsze nic poza tym nie bylo mokre, pomyslalem ze przecieka uszczelka kolo drzwi ale nie bylo deszczu i autko nie bylo jakis czas juz w myjce... Od czego to moglo sie pojawic? Dodam jeszcze ze pod kanapa nie bylo ani kropli wody na podlodze tez tylko takie punkt hmmm...
EndriuGiz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 dziwna sprawa no to jak moglo sie na lac ?? tez sie zastanawiam moze nie wiesz ze byl deszcz albo mroz byl w nocy, albo jak ktos wsiadal to sie nalalo i niewyschlo jeszcze
Ciepły Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sam nie wiem zobacze jutro rano czy dalej jest wilgotne czy juz nie i dam znac. Acha napewno sie nikomu nie popuscilo bo na tylnej kanapie jezdzi tylko torebeczka mojej kobiety:)
EndriuGiz Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 to moze torebeczka popuscila hehe joke no sprawdz czy bedzie mokre moze juz wyschlo i bedzie po klopocie
Reggi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Może komus sie szybki nie zamknęło ? ... u mnie byly kropelki i okazalo sie , że szybka delikatnie nie domknięta
Rekomendowane odpowiedzi