Escalide88 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam mam problem nie mogę dostać się do innych części Vag bo wyskakuje mi 17978 moduł sterujący mianowicie załącza sie Abs kontrolka oleju ze brak i nie wiem co może być tego przyczyna jeżeli chodzi o błąd to myślę ze to błąd Imo ale odpala normalnie czasami zawiesi to moze komp przeczyta tylko co z reszta dlaczego pali się ABS i Brak oleju olej wymieniany wczoraj na bagnecie polowa wiec jest w normie Dodam ze Obrotomierz tez nie działa a po dłuższej jeździe załączy się ASR i zegary wracają na swoje miejsce to tak jak auto postoi to tez nie włącza się ABS ani kontrolka tylko kawałek odpalę i zgaszę i lipa i na nowo Proszę o rade :17978 moduł sterujący zablokowany :[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 17:53_________________________________________________no i dziś nie zaświecił się ani asr ani abs i wszystko chodzi boje się ze to może wrócić
hipppek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam! Mam identyczny problem. HELP!!!
sajmon8526 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 sterownik silnika zablokowany czyli moze byc złe kodowanie wprowadzone badź cos innego moze sie dziac .Trzeba sprawdzic czy gdzies woda sie nie dostała i nie zalała sterownika.Czy piny we wtyczkach sa ok.A auta były bite? moze gdzies z kablarnia sie cos dzieje i dlatego wszystko wariuje.ciezko tak na odległosć tak powiedziec jak sie tego wszystkiego nie widzi:)od kiedy tak sie dzieje.to sie stało nagle czy od dłuzszego czasu cos juz sie psuło?
Rekomendowane odpowiedzi