danielo Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam Panowie mam taki mały problem.Na wyświetlaczu jest dużo kropek po jakimś środku do czyszczenia już tak było jak kupiłem autko.Próbowałem to usunąć sprejem do kokpitu sonaxa ale bez efektu.Czy ktoś ma jakiś inny pomysł lub specyfik niech podsunie nazwę.Z góry dziękuje Tak to mniejwięcej wygląda
bobusiek Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Mogą to być jakieś tłuste plamy, są specjalne pianki w sprayu do czyszczenia wyświetlaczy LCD i Plazm do kupienia w marketach albo sklepach komputerowych w cenie do 20 zł.
danielo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Też mi się tak wydaje,przed chwilą sprzątaliśmy autko z żonką i spróbowałem ściereczkami do szyb sonax,też bez rezultatu. Miałem gdzieś ściereczki do LSD ale zapodziałem.
Piotrek81 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ja czyscilem plynem do szyb rozmieszanym z woda troche pomoglo,ale mialem troche mniejsze plamki
Gość karex Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 sprobuj preparatu do monitórów LCD powinno pomóc
remus_kraków Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja też czyszczę płynem do szyb i jest dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi