Opublikowano 26 Marca 200818 l a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami
Opublikowano 26 Marca 200818 l a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu
Opublikowano 26 Marca 200818 l a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu i dlatego kupil auto dla emerytów ...
Opublikowano 26 Marca 200818 l Oniak kupił Bullitta , a one są tylko w kolorze ciemno zielonym No może i był ciemno zielony (bardzoooo ciemno ) Z tego wynika że widziałem go pierwszy!!!!!
Opublikowano 26 Marca 200818 l a fotki kiedy :> ? google i hasło "bullit" - nie męcz chlopaka i tak ma teraz zapier.... z papierami Jeśli mogę to chciałem ku scislosci zaznaczyć, że chłopak to on juz dawno nie jest... trójka z przodu już nie chłopak czyli co ... miseczka w rozmiarze 3
Opublikowano 26 Marca 200818 l Ono ... to teraz bedziesz na zloty forda jezdzic ? Puma Cougar Capri i Mustang ... a no i jeszcze Mondeo focus fiesta scorpio i inne Fordziki moze jakis F150 sie trafi ;p adaho... na necie widzialem fotki ... ale chetnie zobacze konkretnie ta sztuke
Opublikowano 26 Marca 200818 l adaho... na necie widzialem fotki ... ale chetnie zobacze konkretnie ta sztuke żartowałem ... ale póki co trzeba poczekać
Opublikowano 26 Marca 200818 l Oniak jak Ci się twoje 3.0TDi znudziło to mogę się wymienić z Tobą za mojego AFN'a,gratuluję amerykańskiego wozidła
Opublikowano 26 Marca 200818 l Oniak jak Ci się twoje 3.0TDi znudziło to mogę się wymienić z Tobą za mojego AFN'a,gratuluję amerykańskiego wozidła przeciez to europejski ford na plycie podlogowej forda Fiesty/Pumy nie wiedzialeeeeees ? :gwizdanie: nawet silnik ten sam 1.7 125KM
Opublikowano 27 Marca 200818 l gratuluję amerykańskiego wozidła a ja moja odpowiedz pisalem do tej czesci twojej wypowiedzi a nie do 3.0 tdi
Opublikowano 27 Marca 200818 l Autor Dzisiaj troche upalałem i zrobiłem pare fotek . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt?authkey=xTs2Nelthuw
Opublikowano 27 Marca 200818 l w morde szkoda, ze nie wpadałeś bo siedze akurat na chacie a ta mała czerwona wanienka obok to co to jest
Opublikowano 27 Marca 200818 l Autor a ta mała czerwona wanienka obok to co to jest shocked A to to triumph spitfire 65 rok , nawet fajny ale do dopracowania.
Opublikowano 27 Marca 200818 l ;( :th: na ostatnim zdjeciu w tle widze b7 ono ... i jak wrazenia po pierwszych jazdach ? opisz cos ;p chetnie poczytam
Opublikowano 27 Marca 200818 l Autor Nastawiony byłem na totalny syf jak to bywa w USA o jakości oni nic nie wiedzą , ale ... okazało sie że jest naprawdę super w środku plastiki może nie są takie jak w Audi ale na wystarczającym poziomie , bardzo fajne fotele z pełną regulacją , navi dotykowa z wbudowaną zmieniarką mp3 6 CD , bixenony , aluminium na desce wygląda naprawdę dobrze , fajny patent ze zmienianiem podświetlania deski i oświetlenia dołu do wyboru wszystkie kolory tęczy , pełna elektryka , radio działa normalnie nic nie trzeba kodować , o dziwo całkiem ładnie gra muza , układ kierowniczy precyzyjny nie za miękki , zawieszenie sztywne ale d*pa nie boli , zmiana biegów twarda i bardzo krótki skok lewarka , dzwięk silnika niesamowity , jeszcze nie moge latać po drogach bo brak tablic ale wstępnie jest mega banan :th: Teraz załatwiamy kompresor na stronie http://www.fordracingparts.com obiecują 500 KM na 93 oktan , zobaczymy ile będzie na 99 :th:
Opublikowano 27 Marca 200818 l Dzisiaj troche upalałem i zrobiłem pare fotek . http://picasaweb.google.pl/KlubA4ono/Bullitt?authkey=xTs2Nelthuw no niezła "locha" :th:
Opublikowano 27 Marca 200818 l Piekne bydle... Wajcha od rekawa Tylko te nawiewy moglyby byc inne niz w kazdy fordzie