stanley89__ Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam jestem nowy na forum Chce sie przywitać i zarazem pokazać moje auto pozdrawiam:) Z rzeczy które przy niej robiłem to listwy chromowe i grill:)
sokram Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Czesc, W profilu odznacz prawidlowa opcje, ba masz niby 1,9tdi 75KM a poinizej zasilany LPG... Pokaz fotki wnetrza. pozdro, Sokram
konus Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 nie ma dokładki i coś tablica leży nie tak jak powinna :gwizdanie: Ogarnij ten zderzak bo niefajnie to wygląda A i chyba prawa wycieraczka Ci przeskoczyła na wieloklinie Trochę pracy włożysz i będzie git
stanley89__ Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 a tam nie znacie sie właśnie zderzak fajnie wygląda tylko na zdjęciu kijowo wyszło, a co do wycieraczki to sie zgodzę[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 11:34_________________________________________________
konus Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 no ale zrób jakieś lepsze zdjęcie bo nie mogę się dopatrzeć tego zderzaka co tak jest grane
Rekomendowane odpowiedzi