Chowix Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam ! chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zamontowania poliftowej konsoli z tunelem nie mając klimatyzacji automatycznej tylko manualny nadmuch ? Tak mi się wydaje, że gdzieś chyba! widziałem to...[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 12:04_________________________________________________up.
hubipl9 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Ja się nie spotkałem z taką przeróbką. Nie było chyba poliftów z manualną klimą a tym bardziej bez klimy. Trzeba by było nieźle porzeźbić a końcowy efekt mógłby być słaby
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 huibipl9, tu masz klimę ręczną w polifcie: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=148590876&pageNumber=1&__lp=15&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&climatisation=NO_CLIMATISATION&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=1999&tabNumber=2 ale nie zmienia to faktu, że taka przeróbka podejrzewam, że nie wyglądałaby dobrze..
ziutek1957 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ogloszenie juz nieaktywne :confused4:Ciekawe,polift na manualnej klimie...
IDUAL Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Kolego jeżeli masz chęci napewno jest możliwe. Na forum widziałem przedlifta z konsolą od polifta. Szkoda że sie nie zgadaliśmy wcześniej dzisiaj sprzedałem całą konsole z tunelem do polifta z 100zł.
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Jak coś mam taką konsole polift pod manualny nadmuch, wszystko ori Może nie tyle mam, a mam do niej dostęp, moge skompletować
Rekomendowane odpowiedzi