Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jeździł ktos w PKP z Warszawy do Zakopanego??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część rodzinki u mnie wybiera sie na wczasy, noi mają dylemat czy jechac do wawy na PKP czy u nas do Deblina w ten sam pociąg. ja twierdze że w dęblinie bez problemu znajdzie sie miejsce. Jeżdził ktos z warszawy pociagiem do zakopanego w tygodniu na noc? Pociag z wawy leci ok 22, w dęblinie byłby o 23.30. Zastanawia mnie czy będzie problem z miejscem siedzącym dla 3 osób :mysli: według rozkładu jedzie 8h

Opublikowano

Ja jakieś 4 lata temu wracałem z Zakopca ale do Lublina, tylko że nie bezpośrednio, autobusem do Krk a z Krk do LU już PKP. Ile to czasu jechało :mysli: może jakieś 6-7 :mysli: nie pamiętam :no: z miejscami nie było problemu, jechaliśmy w 18 osób to udało nam się dwa przedziały obok siebie zająć :)

Opublikowano
  • Autor

Własnie raczej z przyjazdem to nie powinno być problemu, ale wyjazd moze być masakryczny, z tym ze wracają dopiero w poniedziałek wieczorem, wiec to nie weekend, moze nie bedzie większego problemu z miejscówką. Dalej interesuje mnie jak wyglada sprawa miejsc w wawie, czy tam duzo ludzi wsiada w tygodniu na zakopane :mysli:

Opublikowano

W tym roku w lutym jechałem dokładnie tym pociągiem z Warszawy do Zakopanego. Baba w kasie powiedziała, że pociąg rusza z Wschodniej więc tam czekaliśmy a okazało się, że ruszał z Zachodniej i jak wsiadaliśmy to już 3/4 pociągu pełne ale na szczęście udało się znaleźć wolne 2 miejsca w przedziale.

Powrót to pociąg pusty do samego Krakowa a w Krakowie już ludzi stali na korytarzach :blink:

Wyruszałem w czwartek a wracałem we wtorek.

Opublikowano

Tylko twardziele tacy jak Arek Kups, Jacek Palkiewicz i Tony Halik jezdzili ta trasa pociagiem. Wszyscy przezyli dzieki swojej wiedzy o survivalu. Odradzam ;)

Opublikowano
  • Autor

To co ogólnie mówicie że porażka bedzie nawet w poniedziałek wieczorem, tak jak kolega pisze o czwartku to sie domyslam ze to juz jest przedsmak tego co czeka ludzi w piatek jak wszystko uderza na weekend :disgust:

Bo nie widze innej alternatywy jak własnie jazda pociągiem :confused4: samochód odpada nikt z towarzystwa nie ma prawka

Opublikowano

samochód odpada nikt z towarzystwa nie ma prawka

A Ty nie chcesz sobie wycieczki zrobić? Zawieziesz ich wrócisz a potem po nich pojedziesz :wink4::decayed: Jak mi zwrócą za paliwo to ja mogę lecieć :przebiegly: plus na jakieś obiady po drodze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

samochód odpada nikt z towarzystwa nie ma prawka

A Ty nie chcesz sobie wycieczki zrobić? Zawieziesz ich wrócisz a potem po nich pojedziesz :wink4::decayed: Jak mi zwrócą za paliwo to ja mogę lecieć :przebiegly: plus na jakieś obiady po drodze :gwizdanie:

Jak bym mógł to bym tu nie pisał :gwizdanie:

Interesuje mnie jak to wyglada w poniedziałek wtorek, napewno ktos jechał :przebiegly:

Opublikowano

a czy te osoby które jadą do Zakopanego mają zniżki na bilety PKP (studenckie, uczniowskie czy jakieś inne)?? bo jeśli nie to polecam samolot Warszawa -> Kraków, a potem PKS Kraków->Zakopane. Jakieś dwa tygodnie temu kumpel wracał z Warszawy do Krakowa i między ceną biletu PKP, a ceną biletu na samolot było 5zł różnicy :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

ze zniżkami średnio leciwy wiek :rolleyes: wchodzą tylko wakacyjne itd, samolot raczej odpada

Opublikowano

Tylko twardziele tacy jak Arek Kups, Jacek Palkiewicz i Tony Halik jezdzili ta trasa pociagiem. Wszyscy przezyli dzieki swojej wiedzy o survivalu. Odradzam ;)

potwierdzam , z tego co wiem PKP proponowała Bear Grylls-owi przejazdzke ale wymiękł , woli łapać w samych slipach foki na Arktyce :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dobra dzisiaj byłem z ciekawosci na stacji(za tydzień wyjazd) ludzi troche stało na peronie w deblinie, pociag ok godzine czasu sie spóźnił, miejsc sporo

Nie ma tragedii :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też za tydzień lecę do zakopca tylko, że samochodem więc Kowi familie do pociągu a Ty pakuj się do auta i wpadaj na jakieś :drunk:

Opublikowano
  • Autor

Ja też za tydzień lecę do zakopca tylko, że samochodem więc Kowi familie do pociągu a Ty pakuj się do auta i wpadaj na jakieś :drunk:

ja to raczej jade w drugą mańke ale w sierpniu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ile kosztuje PKP :?:

Samolot jest za 175zł :gwizdanie:

http://www.fru.pl/flight_search/from/Warszawa/to/Kraków/from_code/WAW/to_code/KRK/dd/22-07-2011/rd/22-07-2011/ad/1

w tamtym roku z dęblina do władysławowa 126zł(bez znizek studenckich), a do zakopanego napisze pod koniec tygodnia ile sobie liczą :wink4:

Opublikowano

Kurde, na tej głupiej stronie pkp nie mogę się doszukać ile kosztuje intercity wawa-kr :wallbash:

Wiem tylko że czas jazdy to 3h, czas lotu 55min. :gwizdanie:

Opublikowano

Kurde, na tej głupiej stronie pkp nie mogę się doszukać ile kosztuje intercity wawa-kr :wallbash:

Wiem tylko że czas jazdy to 3h, czas lotu 55min. :gwizdanie:

Coś takiego:

Warszawa Centralna - Kraków Główny, 22.07.11, 3:05h, kl. 1, 157,00 zł

Cena zawiera dopłatę IC/EC(1): 16.00 zł; -w niektórych pociągach dopłata może się różnić

Cena podstawowa / taryfowa uwzględnia tylko trasę kolejową

:gwizdanie: