Kowi87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 efektu to nie da takiego jaki oczekujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość syllwek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Fajna sztuka a i mody na +,zastanawiałeś się nad montażem halogenów bo w sumie nie jest to takie straszne jak niektórzy opisują i można spokojnie w przedliftowym montować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 efektu to nie da takiego jaki oczekujesz no masz rację,wiadomo że lepiej by było mieć orginał klape us/japan ale niema takiej opcji aby ją dorwać,myślałem nad rezaniem jednej z dwóch ale to też nie opłacalne,a taka ramka to tylko przykręcić i jest, jednak nie jest to orginał [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 16:09_________________________________________________ Fajna sztuka a i mody na +,zastanawiałeś się nad montażem halogenów bo w sumie nie jest to takie straszne jak niektórzy opisują i można spokojnie w przedliftowym montować? dzięki, tak,myślałem nad tym,mam nawet halo soczewkowe tylko bym musiał kratki wyrezać,wszystko da sie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 z tym że ta ramka pozostawi szczeliny a sam efekt małej tablicy bedzie taki sam jak byś załozył na obecna rejstracje US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 z tym że ta ramka pozostawi szczeliny a sam efekt małej tablicy bedzie taki sam jak byś załozył na obecna rejstracje US no racja,jeszcze żeby to jakoś dopasowane było to by można to maznąć w LZ5L i jakoś by to było,chyba sobie dam siana [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 16:20_________________________________________________ale korci mnie ta blacha us,przedni zdeś bym zrobił bez wytłoczki na rejestracje,Kowi87 też masz przedni zderzak na gładko no nie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Niestety to co w podpisie to tylko VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Niestety to co w podpisie to tylko VT i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 trzeba coś temat rozruszac bo zastoje się porobiły,:)chce teraz zmienić fotele ale zastanawiam się czy z polifta mi będą pasowały bo czytałem że coś z tylną kanapą jest problem?,a może z passata,nie myśle nawet o recaro bo są ceny kosmiczne a skóry też za bardzo już nie chce,i też kaski za bardzo nie ma bo musze teraz wachacze wymienić bo już się odzywają:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Znajdź kubełki z polifta z pompowanymi lędźwiami, dają rade i wygodniej się siedzi niż na naleśnikach (nie widać teraz zdjęć więc nie wiem jakie masz). Jak masz dylemat to podskocz do mnie dam Ci posiedzieć na miejscu pasażera :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 mam pompowane lędźwie:) ale po przebiebu 250k już są troche wygniecione:)hehe (jak się teraz wstawia emoty?) teraz na Niemodlinie będę wypatrywał niebieskiej A4:) ---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- ale czy z II lifta pasują siedzenia?coś czytałem że chyba kanapa nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Niestety przez Niemodlin coraz rzadziej przejeżdżam. Ha, z emotkami to wchodzisz w ustawienia (prawy górny róg) i później w ogólnych ustawieniach i w pozostałych opcjach pozaznaczaj wszystkie zaawansowane. Chyba tak to się włączyło u mnie. Pokazuje się wszystko czyli emotki, dodawanie zdjęć i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 z Lewina na Niemodlin droga nie jest ciekawa:)a najbardziej odcinek Magnuszowice-Niemodlin,masakra,koleszka ostatnio tam passatem z drogi wylecial i dachowal, dzieki za pomoc z emotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus_szczecin Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Podpinam się jak powyżej, obniżenie i odrazu inne auto będzie a tak ogólnie to ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Podpinam się jak powyżej, obniżenie i odrazu inne auto będzie a tak ogólnie to ładna obniżona jest już od września:) ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 troche ostatnio pogoda dopisała to pogrzebałem w avancie, zmieniłem zawias,Master Sport bo nie ma kwitu na lepszy ale narazie śmiga następnie zainstalowałem moje 18ki ,wczoraj pojechałem zrobić zbieżność, a dzisiaj progi pomalowałem bo były strasznie obszarpane i porysowane, , i chyba zapowiada się wizyta u lakiernika,jest pare mankamentów które postaram się ogarnąć do maja,żeby avancik był gotowy na VAG NYSA;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 W tym roku tez się wybieram wreszcie, jeśli namówię małżonkę to pojedziemy rodzinką z młodym a jeśli nie to sam się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 no to sie widzimy;),ja lece w piatek bo mamy tam domek tylko w sobote wracam bo do roboty musze isc:/ (do BRW w Lewinie),i po robocie wracam juz do niedzieli,bedzie biba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No to już jest nas trzech, co do Nysy się wybiera w tym robu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no to pany musimy sie tam spotkac i jakie piwko wypic,co Wy na to? ---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:22 ---------- my mamy duza grupe VAG TEAMerow,w miescie jest nas kolo 12 osob,i jeszcze cala grupa opolskiVAG.pl,bedzie sporo autek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Z browara raczej nici ale jakąś fotkę się strzeli to w Niemodlinie tak Was dużo? pewnie parę osób znam z widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi