Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Deskorolka na RH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

efektu to nie da takiego jaki oczekujesz :wink4:

Opublikowano

Fajna sztuka a i mody na +,zastanawiałeś się nad montażem halogenów bo w sumie nie jest to takie straszne jak niektórzy opisują i można spokojnie w przedliftowym montować?

Opublikowano
  • Autor

efektu to nie da takiego jaki oczekujesz :wink4:

no masz rację,wiadomo że lepiej by było mieć orginał klape us/japan ale niema takiej opcji aby ją dorwać,myślałem nad rezaniem jednej z dwóch ale to też nie opłacalne,a taka ramka to tylko przykręcić i jest, jednak nie jest to orginał :mysli:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 16:09_________________________________________________

Fajna sztuka a i mody na +,zastanawiałeś się nad montażem halogenów bo w sumie nie jest to takie straszne jak niektórzy opisują i można spokojnie w przedliftowym montować?

dzięki, :hi:

tak,myślałem nad tym,mam nawet halo soczewkowe tylko bym musiał kratki wyrezać,wszystko da sie zrobić

Opublikowano

z tym że ta ramka pozostawi szczeliny a sam efekt małej tablicy bedzie taki sam jak byś załozył na obecna rejstracje US :wink4:

Opublikowano
  • Autor

z tym że ta ramka pozostawi szczeliny a sam efekt małej tablicy bedzie taki sam jak byś załozył na obecna rejstracje US :wink4:

no racja,jeszcze żeby to jakoś dopasowane było to by można to maznąć w LZ5L i jakoś by to było,chyba sobie dam siana :good:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 16:20_________________________________________________ale korci mnie ta blacha us,przedni zdeś bym zrobił bez wytłoczki na rejestracje,

Kowi87 też masz przedni zderzak na gładko no nie, :naughty:

Opublikowano

Niestety to co w podpisie to tylko VT :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Niestety to co w podpisie to tylko VT :decayed:

:decayed: i wszystko jasne :cool1:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

trzeba coś temat rozruszac bo zastoje się porobiły,:)chce teraz zmienić fotele ale zastanawiam się czy z polifta mi będą pasowały bo czytałem że coś z tylną kanapą jest problem?,a może z passata,nie myśle nawet o recaro bo są ceny kosmiczne a skóry też za bardzo już nie chce,i też kaski za bardzo nie ma bo musze teraz wachacze wymienić bo już się odzywają:/

Opublikowano

Znajdź kubełki z polifta z pompowanymi lędźwiami, dają rade i wygodniej się siedzi niż na naleśnikach (nie widać teraz zdjęć więc nie wiem jakie masz). Jak masz dylemat to podskocz do mnie dam Ci posiedzieć na miejscu pasażera :-)

Opublikowano
  • Autor

IMG20101119_004.jpg

mam pompowane lędźwie:) ale po przebiebu 250k już są troche wygniecione:)hehe (jak się teraz wstawia emoty?)

teraz na Niemodlinie będę wypatrywał niebieskiej A4:)

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

ale czy z II lifta pasują siedzenia?coś czytałem że chyba kanapa nie pasuje?

Opublikowano

Niestety przez Niemodlin coraz rzadziej przejeżdżam.

Ha, z emotkami to wchodzisz w ustawienia (prawy górny róg) i później w ogólnych ustawieniach i w pozostałych opcjach pozaznaczaj wszystkie zaawansowane. Chyba tak to się włączyło u mnie. Pokazuje się wszystko czyli emotki, dodawanie zdjęć i takie tam.

Opublikowano
  • Autor

z Lewina na Niemodlin droga nie jest ciekawa:)a najbardziej odcinek Magnuszowice-Niemodlin,masakra,koleszka ostatnio tam passatem z drogi wylecial i dachowal,

dzieki za pomoc z emotami

Opublikowano

Podpinam się jak powyżej, obniżenie i odrazu inne auto będzie :naughty:

a tak ogólnie to ładna :hi:

Opublikowano
  • Autor
Podpinam się jak powyżej, obniżenie i odrazu inne auto będzie :naughty:

a tak ogólnie to ładna :hi:

obniżona jest już od września:) ale dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

troche ostatnio pogoda dopisała to pogrzebałem w avancie,

zmieniłem zawias,Master Sport bo nie ma kwitu na lepszy ale narazie śmiga

DSC03384.jpg

DSC03395.jpg

DSC03396.jpg

DSC03397.jpg

DSC03398.jpg

następnie zainstalowałem moje 18ki ,wczoraj pojechałem zrobić zbieżność,

a dzisiaj progi pomalowałem bo były strasznie obszarpane i porysowane,

DSC03413.jpg,

DSC03414.jpg

DSC03417eeeee.jpg

i chyba zapowiada się wizyta u lakiernika,jest pare mankamentów które postaram się ogarnąć do maja,żeby avancik był gotowy na VAG NYSA;)

Opublikowano

W tym roku tez się wybieram :wink: wreszcie, jeśli namówię małżonkę to pojedziemy rodzinką z młodym a jeśli nie to sam się pojawię.

Opublikowano
  • Autor

no to sie widzimy;),ja lece w piatek bo mamy tam domek tylko w sobote wracam bo do roboty musze isc:/ (do BRW w Lewinie),i po robocie wracam juz do niedzieli,bedzie biba:)

Opublikowano
  • Autor

no to pany musimy sie tam spotkac i jakie piwko wypic,co Wy na to?

---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

my mamy duza grupe VAG TEAMerow,w miescie jest nas kolo 12 osob,i jeszcze cala grupa opolskiVAG.pl,bedzie sporo autek:)

Opublikowano

Z browara raczej nici ale jakąś fotkę się strzeli :cool1: to w Niemodlinie tak Was dużo? pewnie parę osób znam z widzenia :wink: