kendzi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam proszę o pomoc kupiłem Audi A4 B7 lekko uderzoną w tył i świeci się AirBag i są dwa błędy. 00654 - Seat Belt Tensioner Igniter; Driver Side (N153) 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON 00655 - Seat Belt Tensioner Igniter; Passenger Side (N154) 001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON po skasowaniu na nowo wyskakują a nie było nic wystrzelone co może być powodem proszę o pomoc
john315 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 To napinacze pasów bezpieczeństwa. U mnie prawy pokazuje ten sam komunikat. Raz go mam a czasem sam zniknie na jakiś czas jak troche potrzęsie autem. Ale nie wiem co dokłądne to znaczy. Jak był walony tyłem to może napinacze zadziałały a same poduszki nie musiały ;/
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 To napinacze pasów bezpieczeństwa. U mnie prawy pokazuje ten sam komunikat. Raz go mam a czasem sam zniknie na jakiś czas jak troche potrzęsie autem. Ale nie wiem co dokłądne to znaczy. Jak był walony tyłem to może napinacze zadziałały a same poduszki nie musiały ;/ Tak sa to błady zapalnika napinacza pasów
Rekomendowane odpowiedzi