Murdzi Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Jakbyś potrzebował jakieś wymiary z ori grilla RS, to pisz śmiało
davidoati Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Jakbyś potrzebował jakieś wymiary z ori grilla RS, to pisz śmiało Jakbyś go nie potrzebował to chętnie go przygarnę!
NexoPL Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Marduzi daj wymiary. Uwzględnij grubość tej siateczki oki? Projekt tajuning ruszy kiedy bd miał grilla od rastafaraj87
moscic Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Skoro jus jestesmy przy grillach. Jechalem samochodem wiec niestety nie mialem mozliwosci zrobienia zdjecia. Data: chyba marzec 2011 Miasto: Kolno (woj. podlaskie, powiat kolnenski - zeby nie bylo watpliwosci o jakie Kolno chodzi ) Samochod: Audi 80 i wielki grill od b7 z przodu :polew: :polew: :polew: Jechal z naprzeciwka wiec sie przyjrzalem. Nie dosc ze wygladal tragicznie to na dodatek mialem wrazenie ze zrobione bylo w pospiechu. mialem ubaw na caly dzien
rastafaraj87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 projekt ruszył? NexoPL jak Ci wyjdzie to i mi coś takiego zrobisz:) hehe
NexoPL Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie ruszyły. Szukam kogoś kto mi wytnie taką siatkę jak w RS. Na ebay nie znalazłem nic ciekawego, allegro to sam eh ;<
pastaldo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie ruszyły. Szukam kogoś kto mi wytnie taką siatkę jak w RS. Na ebay nie znalazłem nic ciekawego, allegro to sam eh ;< a widziałes materiał jaki Ci w tym drugim watku podsunąłem? a któryś kolega miał znajomego co wycina tylko trzeba by zwymiarować ;P
NexoPL Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Tak widziałem ale obawiam się że nie zrobi mi takiej siateczki ;/ pisałem do niego zobaczymy co powie.
Rekomendowane odpowiedzi