sobol Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 witam. wszem i wobec jest napisane, ze mimo dwukrotnie zle wpisanego kodu (co uczynilem ), radio po odczekaniu godziny, powinno umozliwic wpisanie kodu na nowo. odczekalem godzine z odpietym radiem od zasilania - niestety dalej SAFE 2 i brak mozliwosci wpisania znowu kodu. odczekalem godzine z podpietym radiem do zasilania - j.w odczekalem godzine z wlaczonym radiem - j.w jest to radio Audi beta autoreverse. czy ktos zablokowal kiedys swoje radio a pozniej udalo mu sie je normalnie odkodowac posiadajac kod? pozdrawiam
EndriuGiz Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no ja zablokowalem po paru godinach jak wrucielem do samochodu juz mialem mozliwosc wpisania kodu
sobol Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 odblokowalem, radio nalezalo zostawic wlaczone, jednak dluzej niz godzina.
EndriuGiz Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no to spoko ze rozwiazales swoj problem pozdro
czaki22 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 mam ten sam problem czy li zostawic podlaczone i wlaczone na dluzej ? sprobuje bo juz mnie nosi [br]Dopisany: 10 Maj 2008, 07:18 _________________________________________________nic nie pomogło wizyta u speca koszt 20 zł
tomekpal Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Po zablokowaniu celem odblokowania radio powinno być włączone, przez min. 1 godzinę, z tym, że kluczyk powinien w tym czasie znajdować się w wyłączniku zapłonu. Taka wskazówka jest w książce: "Sam naprawiam A4"
sikorka 1976 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam serdecznie. Mialem ten sam problem z tym radiem BETA .Ale udało mi sie je odblokowac. Po prostu wziełem radio do domu - podpiełem je do prostownika i zostawilem właczone.W radiu pojawił sie napis SAFE 2. Po około 2 godzinach znikneła mi 2 i znowu mogłem wpisać kod do mojej BETY. MUsisz tylko dokładnie podłaczyc przewody +
Rekomendowane odpowiedzi