Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Parktronic PDC MMI 2G 3G wizualizacja CONCERT w Audi A4 B8 2007-2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli to co wypisalem to bedzie komplet i nie bede musial nic wiecej kupowac?

Opublikowano

Czy ta wiazka bedzie pasowac na przod bo nie ma numeru :

Instalacja parktronic Audi A4 8K0 Oryg. (2467924461) - motoAllegro

dlatego pytam czy jest roznica wiazka przod i tyl, czy roznia sie tylko kostka bo tyl jest od razu podlaczany do sterownika a przod leci przez cale auto.

Czy moge kupic taka wiazke i ewntualnie dokupic wtyczke ktora podejdzie pod ta co idzie dalej do sterownika do tylu wymienic ja i poprzekladac piny.

Tyl wiazke juz mam bo kupilem razem ze zderzakiem.

Opublikowano

wierciliście otwory w zderzakach czy zakup nowych?? Jakieś wskazówki? Ostatnio (wczoraj) zrobiłem sobie bluetootha i powiem szczerze to wciąga, teraz przyszła kolej na PDC przód (no po drodze jeszcze tempomat machnę)..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wiercilem i wyszlo ladnie czujniki montowalem na takie laski plastiku wyciskane z pistoletu ktory sie grzeje:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy do concerta (brak MMI) da się dołożyć PDC tak żeby działała wizualizacja ? chodzi mi głównie o tył?

Czy można zakupić sobie sterownik PDc 8 kanałowy i poprostu połączyć wszystko razem ? Czy potrzebna jest wizyta w ASO (ochrona componentu ? na czym to polega)

Opublikowano
  • Autor
Czy do concerta (brak MMI) da się dołożyć PDC tak żeby działała wizualizacja ? chodzi mi głównie o tył?

Czy można zakupić sobie sterownik PDc 8 kanałowy i poprostu połączyć wszystko razem ? Czy potrzebna jest wizyta w ASO (ochrona componentu ? na czym to polega)

Tak mozna do Concerta podpiąc :wink:

Musisz miec sterownik PDC 8 - kanałowy i odpowiednio zakodować .

Nie musisz jechać do ASO aby sciagnąc Ochrone Komponentu .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

powiedzcie mi gdzie ja znajdę ten moduł parkowania? bo chciałbym sprawdzić czu będę mógł uruchomić graficzny parktronik, znalazłem coś takiego w bagażniku po prawej stronie czy to jest to?:

20121013233618.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

niżej mam coś takiego:

20121014144001.jpg

Uploaded with ImageShack.us

rozumiem że on jest pod ta plastikową obudową, czy aby go wyciągnąć muszę odkręcać te wszystkie śruby (niektóre sa pod kątem - ciężko dostępne) i wyjąć całą ta obudowę wraz z nim czy jest jakiś inny sposób?

Opublikowano
  • Autor

Tak masz go pod tą plastikową obudową ( u mnie fabrycznie tego nie było) , musisz odrecić ten plastik aby do niego sie dostać :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy w ogóle są sterowniki pod 4 kanały które wspierały by graficzny parktronik - APS+ ?

bo tak czytam to tylko 8 kanałowe je wspierają, a jak da się taki z czujnikami zainstalowanymi tylko z tyłu jak w moim przypadku to wali błędami.

Opublikowano

Posiadam fabrycznie zainstalowany PDC w tylnim zderzaku - (akustyka) na Concercie (FIS) - Mój PARKTRONIK MODULE to 8K0 919 475 T (pod spodem jeszcze 8P0 919 475 M). Czy werja „T” to modół 8-kanałowy ?

2012_08_12_599_1.jpg

Opublikowano
  • Autor
Posiadam fabrycznie zainstalowany PDC w tylnim zderzaku - (akustyka) na Concercie (FIS) - Mój PARKTRONIK MODULE to 8K0 919 475 T (pod spodem jeszcze 8P0 919 475 M). Czy werja „T” to modół 8-kanałowy ?

http://s18.postimage.org/neophm0r9/2012_08_12_599_1.jpg

<br /><br />

Masz 4 kanałowy :wink: niestety nie obsługuje ci przodu

Opublikowano

Audi nie daje nic za darmo ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Kilka osób pytało czy z systemem RADIO CONCERT (kolor) da sie załozyć PDC wizualizacje to oczywiscie ze tak :wink: