wrclaguna Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 a robiłes kiedys długie kodowanie ?
maciek70 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 a robiłes kiedys długie kodowanie ? nie ok poradziłem sobie, sorki za kłopot
Matrim Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 a robiłes kiedys długie kodowanie ? Nie, nie robiłem. Dopiero zaczynam się tym zajmować.Czy mógłbyś mi w tym pomóc?
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 a robiłes kiedys długie kodowanie ? Nie, nie robiłem. Dopiero zaczynam się tym zajmować.Czy mógłbyś mi w tym pomóc? Nie róbmy OT Warto poczytac INSTRUKCJE OBSŁUGI VCDS ( jest na FORUM )
Matrim Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) a robiłes kiedys długie kodowanie ? Nie, nie robiłem. Dopiero zaczynam się tym zajmować.Czy mógłbyś mi w tym pomóc? Nie róbmy OT Warto poczytac INSTRUKCJE OBSŁUGI VCDS ( jest na FORUM ) Poczytałem. Tam nie ma, jak odblokować/wejść w Long Coding Helper. U mnie nie istnieje taka opcja. Jak tu poniżej. U mnie sterownik nie jest podświetlony tak, że można go zmieniać. Po prostu brak wyboru, jest zablokowany/zacieniony. http://zapodaj.net/aa8e025739a6d.jpg.html Edytowane 22 Maja 2015 przez Matrim
Bodzio_s40 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 u mnie po zaznaczeniu akceptuje i koduje, ale po odlaczeniuvcds'a(14.10.2) i probie odpalenia wskazowki sie nie przemieszczaja??? i nie pamied-ci po ponownym odpaleniu vcda?!! wrclaguna cos na to poradzi?
damianw Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) u mnie po zaznaczeniu akceptuje i koduje, ale po odlaczeniuvcds'a(14.10.2) i probie odpalenia wskazowki sie nie przemieszczaja??? i nie pamied-ci po ponownym odpaleniu vcda?!! wrclaguna cos na to poradzi? Hej, ja na vcds 12 mam czasami podobnie, koduje, akceptuje a jednak po ponownym wejsciu w kodowanie pozostaje nie zmienione. Pomaga odłączenie kabla od PC i ponowne jego podłączenie. Ponowne kodowanie i później już łapie. Kilka razy mi się już tak zdarzyło. I to przy kodowaniu w różnych sterownikach. Spróbuj, może załapie. Edytowane 5 Listopada 2015 przez damianw
Bodzio_s40 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 wylaczylem start@stop od razu. dziwne. dzieki za podpowiedz, spróbuję posted from my mobile probowalem zakodowac ale nie daje rady!!! nie pamieta kodowania posted from my mobile
juzek114 Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Mam podobny problem . Nie pamieta kodowania . Komunikat ze zaakceptował nowe kodowania a po wejsciu nie ma tych nowych kodowań. Auto A4 B8 2013 r VCDS 12.12
juzek114 Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 W dniu 25.09.2017 o 14:14, wrclaguna napisał: Moze słaby VCDS Miałem wcześniej A4 B8 2008 i bez problemu uruchomiłem tą funkcję. W A6 C7 2011 r również uruchomiłem tę funkcję. A w tym teraz nie chce przyjąć tych kodowań pomimo komunikatu , że je przyjeło. Próbowałem jeszcze LAMP Timer - ta sama historia jak powyżej Jak jeszcze sprawdzić czy kabel jest po prostu za słaby ?
iwadrian Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 W dniu 28.09.2017 o 18:43, juzek114 napisał: Miałem wcześniej A4 B8 2008 i bez problemu uruchomiłem tą funkcję. W A6 C7 2011 r również uruchomiłem tę funkcję. A w tym teraz nie chce przyjąć tych kodowań pomimo komunikatu , że je przyjeło. Próbowałem jeszcze LAMP Timer - ta sama historia jak powyżej Jak jeszcze sprawdzić czy kabel jest po prostu za słaby ? Ja wczoraj uruchomiłem w polifcie test wskazówek ale z lap timer podobna sytuacja, nie przyjmuje kodowania pomimo komunikatu, że przyjęło.
AdamWwa Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zrobiłem ostatnio u siebie rewelacyjna sprawa zarówno test jak i lap timer dzieki WRC laguna:)
Kasjan Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Za slaby kabel mam? Nie mam opcji tej Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
zbychzz Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 odświeże kotleta, bo temp. oleju by się przydała. Ktoś się orientuje może czy dla pojawienia się temp. oleju wystarczy zainstalować licznik z polifta (od 2011 wzwyż) czy trzeba jeszcze coś grzebać w innych modułach oprócz licznika ?
Ritz Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Wita, idzie tak zrobić żeby w teście zegarów tarcza podświetlała się razem ze wskazówkami a nie z małym opóźnieniem?
Rekomendowane odpowiedzi