Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:notworthy::yeah::thumbup:

i znowu będziemy mogli się :drunk::decayed:

A ten pijak z jastrzębia czego tu szuka :wink::decayed:

Opublikowano

jaki tam pijak, degustator :kox:

Opublikowano
:notworthy::yeah::thumbup:

i znowu będziemy mogli się :drunk::decayed:

A ten pijak z jastrzębia czego tu szuka :wink::decayed:

no co za lujek :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

100 lat urodzinowy :drinks:

Opublikowano

Pochwal się za co mandat dzisiaj zebrałeś :grin:

Opublikowano

136 km/h na 100.. :facepalm: niestety w Q7 prędkości w ogóle nie czuć.. dzięki Teściu jeszcze raz! :hi:

Opublikowano

Miłe urodziny przynajmniej :grin::decayed: Zdrowia jeszcze raz :drunk:

Opublikowano

Jedrex, jak ci się jeździ 2.0 TDi? jakieś problemy w A5 ? :)

pytania uzytkowe... jakie masz spalanie w trasie (przy jakich prędkościach) i jak w mieście.

Ty robiłeś "czipa", tzn wiem że robiłes ale kuźwa coś nie moge znaleźć co ci tam wyszło :(

Opublikowano

póki co żadnych problemów, bierze trochę oleju - ale nie muszę dolewać w okresie między wymianami (co 15kkm). w sumie od czasu zakupu zrobiłem nim ponad 30 tys. spalanie na trasie na 17tkach to ok 5,5-5,8 litra, na 19tkach 5,9-6,2. prędkości w granicach 120-140 km/h. trasa autostradą do Gdańska spalanie w granicach 6,5-7 litrów przy prędkościach 160+. w mieście na 17tkach pali mi w granicach 7 litrów, a na 19tkach 7,5-8 w zależności od korków (ale w Bydgoszczy mniejsze korki niż w Wawie). wykres:

jedrzejlaskowskinmgpl.jpg

prosiłem tylko Witka żeby program był taki, aby sprzęgło wytrzymało. przy czym ja mam dalej DPF, nie wywalałem go. chcesz kupić A5? :naughty: jedno co Cię rozczaruje to dźwięk, po tym jakbyś przesiadł się z EVO :grin:

Opublikowano

dzięki za info... no kilka pomysłów mi świta... i analizuje co i do jakiego celu przeznaczyć :)

wiesz na codzień mam silnik ATD - a tu... na luzie jest... TeDeI engine 1.9... w jeździe natomiast jest luz blus cięzko poznac że disel czasem :)

Natomiast ciężko jest znaleźć jakąś fajną A5 z dobrym wypasem i zadbaną a już z Q to wogóle jak na lekarstwo.

Opublikowano

no niestety.. dlatego też ja wolałem lepszy stan techniczny i wyposażenie niż quattro golasa.. a najtańsze quattro w takiej opcji jak mam kosztowało +5k euro czyli sporo drożej.

Opublikowano

Dokładnie takie samo myślenie mi przyswiecalo przy konfigurowaniu :decayed:

Opublikowano

Pieknie te CR wychodza po programie teraz to musi przyjemnie się przemieszczać

Opublikowano

już mi trochę mało.. :grin:

Opublikowano

Tak to jest dla mnie tez juz samochód nie jedzie a mam program od 3 tyg. :grin: tak to już jest nawet jzk zrobisz 600 km i i tak zawsze bedzie malo.

Opublikowano

w temacie straszna bieda żadnych nowych modów nie ma :kwasny: póki co modzę swoje życie prywatne :grin: niedawno przeszła mi na forum okazja z IC od 3.0TDI, gdyby ktoś coś wiedział o jakiejś okazji (najlepiej), oczywiście w dobrym stanie to dajcie znać :decayed: za 2 tygodnie stuknie nam 2 lata z moim ukochanym A5 i co ciekawe w ogóle mi się to auto nie nudzi. jak było z poprzednim A3 to wiadomo.. niecałe 2 lata i pojawiło się A5 :wink: w rocznicę napiszę kolejne podsumowanie roku... a tymczasem z braku laku foto z mojej działki, robione wczoraj:

75e2.jpg

tymczasem znowu po głowie zaczęła mi chodzić taka wizja..

owny.jpg

lustra S5 + grill S5. o dziwo w przypadku grilla z S5 podoba mi się zarówno wersja czarna jak i chrom. no nic, trzeba myśleć :decayed:

Opublikowano

Działaj :naughty:

Opublikowano

a ja myślałem ze o ta Panią chodzi :decayed:

Jędrek ty jedziesz do tego Ostrowa?

Opublikowano

nie jadę, już pisałem Karolowi.. :kwasny:

Opublikowano

owny.jpg

:naughty: zajefajnie by wygladała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...