Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oryginalne lampy Xenon a4 b5 lift.Jakie Hid H7 czy D2s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam kolege z 5000K i aż dziw mnie bierze że jeszcze mu dowodu nie zabrali.. Chociaż może już zabrali bo nie jeździ :evil:

W porównaniu do 4300 daje to naprawdę niebieski kolor.

Jak jesteś ciekawy czy to coś z prądem to podłącz zestaw do jakiegoś innego auta i zobacz czy świeci tak samo. Chyba, że kupiłeś jakiś naprawdę chłam :disgust:

Opublikowano
  • Autor

sprawdzilem prad na wlaczonym silniku jedna lampa 12.9-13.0,druga lampa 13.25.Na akumulatorze powyzej 14. jak podlacze plus na krotko to mam wtedy 14 na obu lampach[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 11:09_________________________________________________Aha mam zestaw BAllast taka niebieska przetwornica.

Opublikowano

Podłącz to do innego A4

Opublikowano
  • Autor

Witam.A wiec robilismy proby z kolega co ma a6,tez ma najtansze hidy kupowal jakies 1.5-2lata temu.I podlaczylismy jego przetwornice i jedyna roznica to taka ze moze ciut bardziej bylo bialego niz niebieskiego.Nic poza tym.U niego swieci za***iście a u mnie niezbyt.Inny kolega ma taki zestaw co ja te same przetwornice i swieci tez mu dobrze.To co jest do ku.... nedzy ze mi nie swieci dobrze.Kupilem specjalnie od qwertego soczewki czyzby one byly winne.Ustawilem swiatla.Wsadzilem zwykle zarowki Philipsy i powiem wam ze tylko barwa sie zmienila nic wiecej.Swiatlo jest jakby takie rozproszone nie wali w punkt.

Opublikowano

to moze faktycznie cos nie tak z tymi soczewkami :disgust: no skoro w innych lampach zestaw dobrze świeci to na to wygląda

Opublikowano
  • Autor

przetwornice sa dobre to jest pewne na 100%.Palnikow nie przekladalem bo w a6 jest h1 chyba.Czego to moze byc wina?

Opublikowano

A6 ma też palniki h7 w zwykłej soczewce :gwizdanie: Ogólnie myślę że masz coś nie tak w instalacji oświetlenia.[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 16:15_________________________________________________A odbłyśnik w jakim masz stanie??

Opublikowano

przetwornice sa dobre to jest pewne na 100%.Palnikow nie przekladalem bo w a6 jest h1 chyba.Czego to moze byc wina?

a sprawdzałes na swoim aucie przetwornice kumpla z A6 pod twoim żarnikami czy tylko na jego lampach twoje przetwornice, trzeba spróbowac wszystkich kombinacji, wtedy wykluczysz wade swojego zestawu HID, będzie można wnioskowac ze przyczyna jest w samych reflektorach :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

sprawdzalem i tak i tak.

Opublikowano

Na zwykłych żarówkach jest tak samo. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

tak.Nie w a6 jest jakos inaczej.Pisalem odblysniki kupilem specjalnie od qwertego z forum.No dostalem igielki wrecz.Szkielka chyba z 3-4 razy polerowalem.A jednak cos nie tak.A co macie na mysli piszac o instalacji ?

Opublikowano

tak.Nie w a6 jest jakos inaczej.Pisalem odblysniki kupilem specjalnie od qwertego z forum.No dostalem igielki wrecz.Szkielka chyba z 3-4 razy polerowalem.A jednak cos nie tak.A co macie na mysli piszac o instalacji ?

No to są dwie opcje. Albo soczewka/odbłyśnik ( odbłyśnik musi się świecić jak psu jajca :decayed: ) albo lampa ma za mały prąd i nie świeci pełnym światłem. Może jakaś wilgoć, zwarcie, ułamany pin albo kto wie co jeszcze. Porównaj napięcie na plusie u siebie i w a6
Opublikowano
  • Autor

przeciez w hidach jest przetwornica wiec to nie ma znaczenia odnosnie pradu ale jest ok[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 17:37_________________________________________________ten szajs zwracam z powrotem.Dobre ledowe postojowki i mam to samo co na tych hidach