a4bydgoszcz Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 mam zalozone u siebie jakas imitacje ksenona z tymi przetwornicami walnela mi zarowka i zamowilem jakies zarniki z allegro ktos sie wypowie na ich temat jakosci wytrzymalosci?? aha jeszcze jedno pytanie audi jest po lifcie 00r przednie reflektory sa firmy valeo soczewkowe jakie byly zakladane w oryginale czy to sa oryginaly ale wydaje mi sie ze nie...
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 valeo są oryginalne w polifcie, a co do żarników chińskich, swiecą
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 czyli sa oryginaly. no zamowilem za 25zl jakies 2 sztuki zobaczymy to w takim razie jakie kupowac?? bo koles w sklepie mnie wysmial ze to pseudo ksenon i oni taki rzeczy nie prowadza
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 czyli sa oryginaly. no zamowilem za 25zl jakies 2 sztuki zobaczymy to w takim razie jakie kupowac?? bo koles w sklepie mnie wysmial ze to pseudo ksenon i oni taki rzeczy nie prowadza teraz założyłem na początku kwietnia takie żarniki z tym że D2S(jeden hooj) i nie narzekam na jakość światła, wcześniej miałem dwa komplety H7, pierwsze przetrwały 2 lata, a drugie sprzedałem wraz z lampami
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 to chyba nie tak zle co?? ale to chinskie czy miales jakas firme porzadna
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 to chyba nie tak zle co?? ale to chinskie czy miales jakas firme porzadna pierwsze były welldone i widać było róznice w budowie, hińskie są plastikowe, a te były metalowe(obwódka), ale w sumie w niczym ta róźnica nie przeszkadza
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 zobaczymy zamowilem dwie mam nadzieje ze pojutrze beda odrazu wymieniac 2 sztuki?? patrze na te D2S i to sa takie same jak ma staruszek w okularku czyli wciskane z tym bolcem do nich jest potrzebny inny reflektor czy zmiana podlaczenia???
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Inna soczewka a dokładniej gniazdo zebys do siebie wsadził, a w mercu to nie wiem A wymieniac rzecz jasna komplet
a4bydgoszcz Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 no taka jest wlasnie bo ojczulkowi pekla zarowka i wymienialismy nie dawno ale on dal 90zl za jedna
Rekomendowane odpowiedzi