KL4K50N Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Witajcie Dziś kupilem kompletne boczki polifta i mam tutaj ten czerwony przycisk z kluczykiem do zamykania drzwi od środka. Powiedzcie mi jak ja go mam podłączyć by to zadziałało?
Vandit Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 mam to samo pyt jak go uruchomić? bo na razie tylko zrobiłem aby się podświetlał :gwizdanie:
KL4K50N Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 a jak zrobiłeś, że sie podświetlał :gwizdanie:? PS: Nikt nie wie jak ten przycisk uruchomić?
Vandit Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 czerwony to plus a bodajże brązowy to masa, wpiolem się w podświetlenie przycisków od el szyb, ale jak go podlaczyc aby dzialal tak jak powinien :gwizdanie:
KL4K50N Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Chyba trzeba było by wpiąć się tymi dwoma pozostałymi kabelkami do centralki zamka. Ale nie jestem pewien
Miras200 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 no i co panowie podlaczyliscie ten przycisk ze dziala???
Rekomendowane odpowiedzi