Norbunio Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam, N 90534202 - jak się nazywa ta część, tylko w ASO można ją dostać? U mnie brakuje tego elementu, tzn jest ale jakby urwany, wydaje mi się że jest to coś na zasadzie zakrętki.
Norbunio Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Nie orientujesz się czy można ją zastąpić normalną śrubą? Puszcza mi wodą przez uszkodzenie tej śrunki i zanim dotrze ta z serwisu wkręciłbym jakąś zwykłą...
Diego Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Tak z ciekawości i chęci posiadania Wiedzy na przyszłość, gdzie się ta śruba znajduje i dlaczego jest problem z woda ?
Norbunio Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Ta śruba jest na maetalowej rurze od układu wodnego chłodzącego. Nie wiem po co tam jest i dlaczego jest plastikowa. Wkręciłem metalową i jak na razie jest ok:)
Rafal-L Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 chodzi ci o ta srube pod plastikowa oslona silnika, ja mam tam ze stali nierdzewnej bo ta zwykla mnie wpieniala jedynie + dalem miedziana podkladke:D
Rekomendowane odpowiedzi