Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie alufelgi ? pomoc .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiosna nadchodzi powoli , wiec trzab pomyśleć o nowym wiosenno-letnim felunku :decayed:

S-line być może przyjadą do mnie pod koniec lutego w rozmiarze 17' , ale jakoś nie mam przekonania w 100 % co do tego czy beda pasowały :disgust:

Autko w wersji Avant , troszki zglebione .. kolor niebieściutki i tak bardziej by pasowały alufelgi z cienkimi ramionami ktorych bedzie wiecej , bardziej ..ażurowe :rolleyes: [?]

Przegladając Allegro zobaczyłem felgi ADR ktore naprawdę mnie użekły , z tym że kosztowały 3600 polskich kurde złotych :thumbdown:

Natomiast na ebayu sa one duzo tańsze , tylko jak to jest z wysyłką do PL :mysli:

Do sedna . Myśle nad chromowanymi felgami gdyż niedługo mogą sie pojawić chromowe dodatki takie jak lusterka , ramki i relingi . Lub chromowe ranty i czarny środek . Co wy na to ?

1.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=130194860618&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=003

2.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150212508154&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=005

3.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150213121080&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=005

4. S-line :foch:

Opublikowano

Z tych to tylko 3. (wrzuc ankiete) :decayed:

Opublikowano

mi tez 3 najlepiej :naughty: jeszcze nad 2 bym sie zastanowil ale 3 sa naj :thumbup:

Opublikowano

numer dwa :thumbup:

własnie takie by mi pasowały :decayed:[br]Dopisany: 05 Luty 2008, 11:17 _________________________________________________btw, strasznie tanie te felgi jakby przeliczyć na polski 249.99 x 2.4 = 600 zł :blink:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie . U nas na alle miał kolo to sam nie wiedział ile za nie wziąć :confused4:

Nikt nie brał pod uwage opcji 1 . a ta mi sie najbardziej podoba :embarrassed: i do kolorku cudnie :drool:[br]Dopisany: Luty 05, 2008, 11:24:26 _________________________________________________Jak dorzucić ankiete ? :P

Jeśli macie jakieś propozycje lub VT to prosze bardzo :) Ja nie mam PS bo mi nie wchodzą koda a "próbunek" nie działa :rant:

Opublikowano

nie wiem czy sie da ankiete dorzucic czy trzeba nowy temat założyc

te pierwsze ładny wzór ale chromów ja nie lubie, tandetnie wygladaja

masz konto na ebayu ? wyslij mu maila z pytanie o shipment to poland :)

Opublikowano
  • Autor

sokolnh

Mam konto , wysłałem mu maila odnośnie tych z 2 .linka :wink4:

Mi bardziej by podchodziły 1. pod kolorek i pod dodatki ktore będa . A z czarnymi środeczkami to nie otrafie sobie wyobrazić :drool: Chromiź mnie kręci :polew:

Opublikowano

ragga, no te felgi z pierwszego i drugiego linka moga byc fajne do Twojego auta...

Opublikowano
  • Autor

ragga, no te felgi z pierwszego i drugiego linka moga byc fajnego do Twojego auta...

Też tak myśle , :rolleyes:

Ta tylko ciekawe czy te z pierwszego linka sa w rozmiarze 17 ' wiem że sa 18 a te to 20 :decayed:

[br]Dopisany: Luty 05, 2008, 12:10:24 _________________________________________________

masz konto na ebayu ? wyslij mu maila z pytanie o shipment to poland :)

Sprzedający fele z 1 linka odpisał mi - " raggaman555

We do not ship to Poland. Sorry." :rant:

Poczkekam az odpisze ktoś z 2 linka , jak znowu negatywnie to były sobie ADR-y :doh1:

Chyba że jakoś inaczej sie da to załatwić :mysli:

Opublikowano

te 3 sa kox :naughty: ale jak bys sie zdecydowal na ten chrom to tez powinno ladnie autko wygladac :th:

----------------------------------------------

pewnie koles sie juz przejechal na wysylaniu do naszego pieknego kraju :polew:

Opublikowano

Ragga a takie!!?? Dla mnie piękniejszych nie ma!!

bbschla4.jpg

Opublikowano
  • Autor

Iverson

Kurdne ładne sa te BBS .. ale pewnie drogie i cięzko je dostać :bag: ADR podobno robi na licencji BBS'a gdzies pare chwil temu wyczytałem )

Mi sie rozchodzi o coś takiego jak w 1 linku :

abo ...tylko tu jest rancioch za duzy ,

550audigallerychromebo9.jpg

550audigallerychromebo9.eb4f628713.jpg

[br]Dopisany: Luty 05, 2008, 04:30:31 _________________________________________________No jeszcze wzór Porshe Turbo jest pociągający , ale ciezko dostępny :thumbdown: I drrroogo :evil:

Opublikowano

czyli idziesz w stronę OG (original gangst'a), bling bling Ragga style!!! Bardzo ładnie :cwaniak1:

Opublikowano
  • Autor

czyli idziesz w stronę OG (original gangst'a), bling bling Ragga style!!! Bardzo ładnie :cwaniak1:

buhahah :polew: Nie dokońca bling bling :przebiegly:

No powiedzmy .. jak narazie ma błyszczeć felunek co z tego wyjdzie ..zobaczymy :naughty:

Opublikowano

Sprzedający fele z 1 linka odpisał mi - " raggaman555

We do not ship to Poland. Sorry." :rant:

pewnie nawet nie wiedzą gdzie to jest :P

Opublikowano

chrom nie bedzie pasowac do a4 wg mnie ....

polerka tak ... ale raczej delikatnej felgi ( bo masz niebieski jasny kolor ) wiec wg mnie czarno srebrne odpadaja :/

ja bym bral o jakims delikatnym wzorze ... wtedy bedzie najbardziej gustownie

Opublikowano
  • Autor

Chrom bedzie pasował :przebiegly: Mam fotke bassata w takim kolorze na chromie i miodek :decayed:

Szukam kogoś kto siedzi w USA i zakupi mi te fele nr.2 i wysle do PL :wink4:

Opublikowano

raggaman wrzut fotke.. :przebiegly:

Na forum pare osob ma kontakty w USA.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Wiem że ma kontakty , ale zapomnialem sie wczoraj na spocie Pożka zapytać co o tym myśli :decayed:

Fote wrzuce jutro jak wroce do Wawy bo tam mam na kompie :th:

Opublikowano

bierz felgi nr 1 :) lub bbs ..można dostać..często są na allegro.sam miałem takie kupić. tylko mininum 18"