inimix Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Mam w B6 zmieniony kluczyk od B7 problem pojawia się w momencie zamykania kluczykiem auta - światła nie mrugają. W momencie otwierania - jest OK. Słyszałem, że da się to zakodować. Czy ktoś z Was wie czy to prawda i wie jak? Będę wdzięczny za wskazòwki.
Panton Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 [46] - Comfort System ==> Coding - 07.... dodajesz do obecnego kodowania +512 i zapisujesz
inimix Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Niestety Twój sposób nie działa... :\
wrclaguna Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A jakie sa bledy w Module Komfortu ? Czytales ten temat ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129290.0
spknet Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam tez miałem podobny problem tyle za sam rozkodowałem moduł komfortu pomogło kilkakrotne kodowanie + 512 i chyba + 64 i zapisanie sumy. Za pierwszym razem nie działało za którymś razem było ok
domjenick Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 jeśli nie mruga przy zamykaniu-to może oznaczać,że któreś drzwi są otwarte,maska bagażnik et cetera,lub po prostu któryś kabel w drzwiach się załamał i alarm sie nie uzbraja,tak,jak przy otwartych drzwiach-tam bym szukał problemu
MemberA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Kolego spróbuj zrobić synchronizacje kluczyka.Mialem to samo u siebie i po synchronizacji pomogło.Opis masz w instrukcji obsługi auta.
inimix Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mam kluczyk od b7, ściągnąłem więc instrukcję od b7 (od b6 nie mogę znaleść na necie, w domu też - nie wiem, czy są jakieś różnice?) i dalej nic. Otwieram - mrygają, zamykam - nie. ehh
Rekomendowane odpowiedzi