HiRide Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja tam nie wiem co wy widzicie na tym zdjeciu zlego ? Jedyne co mi podpadlo to kierownica -chyba jest po zlej stronie.A tak na powaznie,po zobaczeniu fotki wnetrza,mysle ze ten samochod potrzebuje dobrego doktora i to szybko bo moze byc gorzej Oczywiscie kazdy ma swoj gust (czasami szalony)
danielo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja mam taką cichą nadzieję,że właściciel tego auta posprząta w środku i na zewnątrz. I zacznie modyfikować autko w dużo lepszym kierunku
Nowak_zg Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 07:13_________________________________________________kozackie auto a koszt tuningu pewnie sie zmiescil w 100 funtach co wg mnie na minus: SWIATLA DIODOWE PODSWIETLAJACE TYLNA REJESTRACJE SWIATLA DIODOWE I SWIATLA DZIENNE Z PRZODU XENON 8000 NA KROTKIE I DLUGIE SWIATŁA OWIEWKI NA DRZWI KARBONOWY REKIN NAKLADKA NA KIEROWNICE JAKAS WYCIERACZKA KOLO DRAZKA SKRZYNI BIEGOW TA SAMA WYCIERACZKA NA DESCE ROZDZIELCZEJ CHROM NA METRY NA "WYWIETRZNIKACH KABINOWYCH" OWIEWKI NA WSZYSTKIE SZYBY CABONOWE PODKLADKI POD TABLICE REJESTRACYJNE FOLIA NA PRZEDNICH I TYLNYCH SWIATLACH ps. swoja droga dziwnie musi wygladac xenon w lampach w ktorych nie masz soczewki :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 swoja droga dziwnie musi wygladac xenon w lampach w ktorych nie masz soczewki Dorabiany xenon to porażka, ale są światła xenonowe robione fabrycznie bez soczewki. Dajcie już sobie siana , kolega pozmienia co trzeba i bedzie ok
truckmaniac Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 z tego, co widzę, to kolega dopiero się rozkręca z '' modami''
bartulo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 chlopaki dziekuje za rady, naprawde doceniam ale kazdy ma swoj gust i zajmijcie sie swoimi autkami:) pozdr
bajk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W takim razie w jakim celu wrzucasz swoje auto? Wydaje mi się, że po to, aby usłyszeć na jego temat komentarze
MARCIN607 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 chlopaki dziekuje za rady, naprawde doceniam ale kazdy ma swoj gust i zajmijcie sie swoimi autkami:) pozdr No właśnie wynocha wszyscy no sio sio :polew: Chłopie masz fajne auto a wieśniaczysz -
bartulo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 wrzucam bo jak kazdy z was posiadam i jestem pasjonatem audi. juz po 10 razy piszecie to samo, ale mowie ze kazdy ma inny gust i mi sie akurat w tym aucie wszystko podoba a jezeli bede potrzebowal jakichs instrukcji zapytam was o zdanie koledzy:) dziekuje i pozdrawiam
mgtan Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wiesz jak już coś prezentujesz tutaj - na forum to oczekuj że komentarz będzie zawsze, ale nie zawsze będą to miłę słowa. Co do modów - no cóż masz jakiś w tym matizowaty cel, ale wiesz popatrz na swoje auto i zobacz że masz rzadką wersję na rynku, nie szkoda jej Ci jeszcze przerabiać - szpecić? Pytam normlanie bez złosliwości.
variocustoms Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 trzeba zmienić na f*ck'ed up DTM :gwizdanie: team from UK i będzie
bartulo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ok koledzy co waszym zdaniem jest do zmiany w mojej dtmce? czekam na propozycje
jedrekx Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 LEDY OUT! pokrowiec z kierownicy out! chromy z nawiewów out! i czerwone żarówki z lampki w podsufitce out! i będzie ok
HiRide Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 przywroc samochod do wygladu seryjnego i zacznij od nowa modyfikacje,ale juz na powaznie
bartulo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ok koledzy moze wiecie gdzie moge kupic takie biale ledy do lampek w podsufitce?? i co sadzicie o nowych felach??
Rekomendowane odpowiedzi