marec-ki Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Dokładnie nieaktywny, czyli zalogował się, zadał pytanie i tyle go potem widzieli. Inaczej mówiąc "Jak trwoga to na Forum" a w innym wypadku to olewka :gwizdanie: Ja już skody nie mam od prawie roku, a na starym forum dalej aktywny, jednak przywiązanie i szacun zostaje
landryn86 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 70 000 to tyle ile razy mnie zabili w CoD
Wandej Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 A ja chcialbym tylko napisac ze mamy bardzo fajne emoty i Stad tyle ludzi :decayed:
barszczyna Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Dokładnie nieaktywny, czyli zalogował się, zadał pytanie i tyle go potem widzieli. Inaczej mówiąc "Jak trwoga to na Forum" a w innym wypadku to olewka :gwizdanie: Ja już skody nie mam od prawie roku, a na starym forum dalej aktywny, jednak przywiązanie i szacun zostaje Cóż, ja też w sumie piszę głównie wtedy, kiedy mam problem. Ale też dużo w sumie czytam sam, z ciekawości. Rad i instrukcji nie daję, bo nie mam do czego. :gwizdanie: W każdym razie staram się udzielać. ;d Do tematu: Oby i następne 70tysi wpadło.
michal_g84 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 17 tys. użytkowników ma powyżej 1 wiadomości, reszta to oglądacze
Rekomendowane odpowiedzi