Wąski Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Wybiera się ktoś ja już mam bilety http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Red-Bull-X-Fighters-2011/001243008041804
krzyniek Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 planowałem ale nie wiem, bo kolega nogę skręcił no i nie mamy jeszcze biletów, są w ogóle jeszcze ? tylko od razu mówię Vipowskie odpadają
Wąski Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 planowałem ale nie wiem, bo kolega nogę skręcił no i nie mamy jeszcze biletów, są w ogóle jeszcze ? tylko od razu mówię Vipowskie odpadają nie wiem czy są jak kupowałem był już mały wybór te lepsze zeszły zapewne część będzie na allegro
valent Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Biletów jeszcze jest całkiem sporo jak na tydzień przed zawodami. Fakt, że głównie w gorszych/mniej wygodnych lokalizacjach ale jednak są (górne trybuny, stojące na płycie). VIPowskie też pojedyncze sztuki jeszcze można ustrzelić . Jedno jest pewne: widowisko będzie pierwsza klasa ... chociaż takiej oprawy artystycznej jak na zamknięciu Stadionu X-lecia to bym się nie spodziewał. Zresztą za tydzień się przekonamy
Rekomendowane odpowiedzi